Mennyire ugranak meg az új CSOK Plusz miatt az ingatlanárak?
A ma bejelentett CSOK Plusz is olyan árfelhajtó tényező lesz mint a korrábbi CSOK volt a bevezetésekor?
Miért? Miért szerinted mire nem képes az a maga igazát szajkózó kérdező, aki képes egy kérdést úgy feltenni, hogy a választható válaszaiban is benne van szigorúan az Ő véleménye? Ha az általa elutasított meglátást választod, akkor azzal együttesen elkerülhetetlenül negatív véleményt kell alkoss magadról, méghozzá olyat, amit Ő meghatározott. Hogy egy nagyot idézzek: "Azt gondolják, hogy leírnak valamit egy papírra, és akkor az meg fog történni"
Én az ilyeneken csak röhögni tudok! 13 éve folyton pofára esnek! Olyanok, mint a gyártási hibás keljfeljancsi! Aztán a 0%-osnak nincs itt igaza, aki meg halálba van itt pontozva meg ajnározva, hogy Te tudod igazán mi a stájsz, az meg valahogy mégis 4 évente pofára esik! Ha ez mérvadó, hogy kire hányan tartják fel a hüvelykujjukat, akkor fogd fel, hogy az is az, hogy a többség újra és újra ezt szavazza meg, amiből neked eleged van! S ha úgy látod az, akinek a válasza nulla vagy közel nulla százalékos, annak el kell gondolkodnia azon, hogy valamit rosszul lát, akkor lásd úgy is a dolgot, hogy neked is el kell gondolkodnod ezen, ha 2010 óta, minden negyedik évben pofára esel! Ha a CSOK a többségnek ennyire rossz, ekkora kín, akkor nem lett volna megszavazva ismét ez a kormány!!! Az lehet, hogy a gyakorin, ennél a kérdésnél többen vagytok azok, akik ezzel nem értenek egyet, akiknek a CSOK valamiféle katasztrófa, de ne gondoljátok, hogy ettől Ti vagytok többen, itt és ennél a kérdésnél maximum! Talán, már ha nem igaz az a vád, miszerint több acc-al dolgoztok az igazatok védelméért!
61#, 62# meg nemtudom még hanyasok, akik töb regisztrációval vádolnak: nincs több regisztrációm, és egymagam nem is tudnálak titeket ennyire lepontozni, úgyhogy hőböröghettek itt, de nagyon nem vagyok egyedül a véleményemmel, hogy a CSOK jelentősen hozzájárult és ismét hozzá fog járulni az ingatlanárak emelkedéséhez.
Az meg, hogy egy roma vajda vezeti az országot egy maffiaszervezet élén, és teszi mindezt összesen már 17 éve és 13 éve egyhuzamban nem azt mutatja, hogy mennyire jól vezetik az országot, hanem azt, hogy mennyire primitív, buta nép a magyar, hogy ezeket újra és újra megválasztja. Ha egy kicsit kidugnátok az orrotok az országon kívülre, láthatnátok magatok is, hogy már majdnem minden egykori vetélytárs ország messzire lehagyott minket és tették ezt az alatt az idő alatt amióta Orbánék uralkodnak itt.
Legközelebbi kérdés kiírásnál írd le, hogy utálod a fideszt és semmi sem fogja megváltoztatni a véleményedet, mert te mindenhez is értesz a fotelből, persze egyetlen dologra se fogsz reflektálni, max annyit, hogy az 0%-os komment.
Köszi
Egyedül nem vagy, ezt biztos, van még jónéhány elégedetlenkedő, nincs olyan kormány aki mindenkinek egyformán jó intézkedéseket hoz, ez már csak ilyen.
Az hogy az igazságos nyugatimádó eszméid szajkózása közben egy hatalmasat cigányozol külön mulatságos. De ez jó, csak nem nektek! Van minimum 5-600 ezer roma szavazó, aki ha másért nem, de azért mert úgy olvasta, hogy OV roma rá fog szavazni. Akár igaz akár nem, mert én még nem láttam OV genetikai térképét, hogy pontosan milyen vér csörgedezik az ereiben, de te sem.
Az hogy az 50-as évek Magyarországán hány roma volt mérnök és pedagógus az külön érdekes kérdés, ugyanis OV szülei már diplomások voltak. Én a 80-as években voltam gimis, akkor még az is nagy szó volt, hogy egy roma lány járt az iskolába. Az 50-es években még középiskolát sem láttak a romák, nem hogy felsőoktatást. Ezért felettébb érdekes felvetés, hogy is lehetett az, hogy két roma diplomát szerez és családot alapít akkoriban. Valami nem stimmel, de nyilván ahogy te írtad buta a magyar nép, mert nem észérvekkel, vitákkal hanem érzelmekkel harcol a neki nem tetsző dolgok ellen, pont úgy ahogy a te kirohanásodat kezdted.
Feltételezed, hogy senki nem járt még - balosokon kívül- a környező országokban nem túl logikus feltételezés. Képzeld szoktunk külföldre utazni. Nem azt látom amit Te, én csak annyit látok hogy mindenütt van fejlődés, de a különbségek nem tűntek el. Messze lehagytak minket a versenytárs országok? Mégis pontosan miben, és ennek milyen összefüggései vannak fejtsd ki!
Apró szösszenet, én már 1990-ben választópolgár voltam, úgyhogy van összehasonlításom arra vonatkozóan, hogy melyik kormány mit intézett, ami az én életemre kihatással volt gazdaságilag és lehetőségek szempontjából. Sajnos azt kell mondanom, hogy a mostani a legjobb kormány, nem ok nélkül nyer választást zsinórban, mert a balosok tragikus amit kormányzás címén műveltek. Minden hatalom megszerzésére törekvő szervezet maffiaszervezet végső soron, itt csak a különbség, hogy a hatalmat éppen gyakorló maffiaszervezet neked mennyi lehetőséget és mozgásteret enged. Ha fiatal vagy még, akkor elnézem, hogy tapasztalat nélkül őszintén hiszed, hogy egy most aztán te tudod a tutit.
68-as "Ha egy ember 30 éves kor alatt nem liberális, akkor nincs szíve, ha viszont 30 fölött nem konzervatív, akkor nincs esze" Winston Churchill
Nem tehet mást az ember, mert nincs időgépem, hogy kipróbálják a fiatalok azt, hogy milyen volt Magyarország amikor a balosok kormányoztak, akikért most csatába indulnak.
Munkanélkülinek lenni, ha már volt éppen munkám akkor legalább évente kétszer rettegni hogy a létszámleépítésbe belekerülök-e, mert akkor kezdhetem a startvonalról az álláskeresést, ami nem 1-2 hónap volt, hanem fél év. Nem az volt a problémám, hogy mennyibe kerül egy lakás, hanem az hogy van-e minimálbéres állásom, úgy hogy nem vagyok képzetlen. Ha meg munkanélküli vagyok, akkor tudok-e reggelit venni. Mindezt a szüleim nappalijában a kanapén túlvészelni, és nem az isten háta mögött, hanem Budapesten. Ez sem tökéletes ami most van korán sem, de attól, hogy liberális elvek mentén kormányozzanak az isten mentsem meg minden átlagpolgárt. Kérdező vinnyogva könyörögne egy jó kis "Fidesz diktatúráért", ha ott és úgy kellene boldogulnia, csak nem tapasztalta meg, így nyilván ő a mostaninál akar jobbat (én is mint mindenki), és teljességgel magáévá tette hogy itt minden szar, mert bezzeg Románia, bezzeg Szlovákia. Érve meg nulla, mert idefröcsögi a véleményét, de csak az az érvelése hogy az Orbán imádók... El sem gondolkozik azon, hogy valami okunk csak van, hogy minden ellenére csak nem akarjuk vissza a régieket, sőt senkit aki velük szövetkezik. Valami csak történt a múltban amiért nem akarjuk ezt a "fejlett liberalizmust"? De amíg így áll hozzá az érveléshez, addig mindig veszíteni fog. Na ez az amit az ember addig ismétel az életben, míg meg nem tanulja tisztelni a másik érveit, mert annyiszor koppan. Ez a fiatalság velejárója.
Kérdező, érveid nincsenek, csak állításaid. Tudod szám adatok, de nem önmagában, hanem viszonyítva. Mennyi is egy Pozsonyi lakás nm ára jelenleg? Mennyi is az átlagbér amiből egy átlag ember ezt megvásárolja? Mennyi 1 nm lakás Kolozsváron? Mennyi is az átlagbér vagy akár minimálbér? Hogy aránylik a magyar bérekhez és árakhoz? Mennyi gázt vagy áramot tudsz te vásárolni havonta a fizetésedből itt vagy Romániában vagy Szlovákiában? Millió egy fejlettségi mutató van. pl. Hány km autópálya van az egyes említett országban, területhez viszonyítva. Stb. De te egyet sem hoztál fel, csak kiborulsz, hogy nem értjük meg amit te itt bölcsen látsz. Azt hogy te nézed egy pici lukon a világot még, az fel sem tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!