Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan mondjam hogy ne jöjjene...

Hogyan mondjam hogy ne jöjjenek gyerekkel?

Figyelt kérdés

Hirdetem a házamat. Eddig akik gyerekkel jöttek, nem tudtak viselkedni. A gyerekek másztak piszkos cipőben mindenre, kergettèk a benti macskáimat, stb

Ha megkèrem a szülőket hogy fogják meg a gyereket, hagyják békén a macskáimat akkor csak lesnek mint a barmok.

Elhúzni se akarnak hamar. Elszívnak 1-2 cigit, beszèlnek a semmiről amíg a gyerekük rombol. Mintha játszótéren lennének..

Egy ideig hordozóban átvittem a szomszèdhoz a cicàkat, letakartam a cuccaimat, cicabútorokat plèdekkel, eldugtam amit játèknak nèznek stb..

Na de nincs ehhez kedvem minden alkalommal.

Hogyan mondjam szèpen a telefonban az èrdeklődőknek, akik el akarnak jönni megnèzni a házat, hogy gyereket ne hozzanak magukkal?

Ma is hívott egy illető, a beszèlgetès vègèn megkèrtem hogy "koràbbi negatív tapasztalatokra való tekintettel ne hozzanak magukkal kisgyereket"

Teljesen kiakadt. Kifejtettem mik ezek a negatív tapasztalatok, eléggé magára vette. Gondolom az ő gyerekei is ilyenek lehetnek, azèrt èrte sèrtèskènt.

Lehet ezt szebben kèrni/közölni esetleg?

..vagy fogadjam el, hogy az ilyen neveletlen kölykösök behisztiznek a kèrèsen?

2023. okt. 4. 22:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
Ez sajnos a lakáseladás / házeladás velejárója. Én csak lakást adtam el eddig jópárat, de el kell viselni az ilyen kreténeket. Volt olyan, aki mire észbekaptam már a feleségem bugyijait videózta telefonnal a szekrényben, de voltak ennél aberráltabb állatok is. Ha ott laksz és el akarod adni az ingatlant, akkor nincs más választás, mint mutogatni és várni a vevőt.
2023. okt. 5. 17:42
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a szitut... én is nemrég adtam el egy házat, sokan jöttek megnézni, többen gyerekkel. Van két macskám is. De egyszer sem tapasztaltam a leírtakhoz hasonlót. Mindenki megkérdezte, kivétel nélkül, hogy levegye-e a cipőjét és végig nagyon kulturáltan viselkedtek. Mi kimondottan biztattuk a gyerekeket, hogy nyugodtan megsimogathatják a macskákat, de csak egy akarta, ő is nagyon finoman bánt vele, amíg a szülei a házat nézték. Igaz, mellette volt végig egy családtagom. A nézelődők nem tartózkodtak itt a szükségesnél hosszabb ideig, nem akartak beszélgetni, miután megnézték a házat, elköszöntek és mentek. Az egyetlen, aki leült beszélgetni, az volt, aki ajánlatot tett a megtekintés után rögtön. Furcsa, hogy egészen másfajta érdeklődőket "vonzottunk be"...
2023. okt. 7. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!