Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan mondjam hogy ne jöjjene...

Hogyan mondjam hogy ne jöjjenek gyerekkel?

Figyelt kérdés

Hirdetem a házamat. Eddig akik gyerekkel jöttek, nem tudtak viselkedni. A gyerekek másztak piszkos cipőben mindenre, kergettèk a benti macskáimat, stb

Ha megkèrem a szülőket hogy fogják meg a gyereket, hagyják békén a macskáimat akkor csak lesnek mint a barmok.

Elhúzni se akarnak hamar. Elszívnak 1-2 cigit, beszèlnek a semmiről amíg a gyerekük rombol. Mintha játszótéren lennének..

Egy ideig hordozóban átvittem a szomszèdhoz a cicàkat, letakartam a cuccaimat, cicabútorokat plèdekkel, eldugtam amit játèknak nèznek stb..

Na de nincs ehhez kedvem minden alkalommal.

Hogyan mondjam szèpen a telefonban az èrdeklődőknek, akik el akarnak jönni megnèzni a házat, hogy gyereket ne hozzanak magukkal?

Ma is hívott egy illető, a beszèlgetès vègèn megkèrtem hogy "koràbbi negatív tapasztalatokra való tekintettel ne hozzanak magukkal kisgyereket"

Teljesen kiakadt. Kifejtettem mik ezek a negatív tapasztalatok, eléggé magára vette. Gondolom az ő gyerekei is ilyenek lehetnek, azèrt èrte sèrtèskènt.

Lehet ezt szebben kèrni/közölni esetleg?

..vagy fogadjam el, hogy az ilyen neveletlen kölykösök behisztiznek a kèrèsen?

2023. okt. 4. 22:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%
Remélem nem sürgős az eladás, mert csak a csokosok hada jár a neveletlen kölykeikkel mostanában házat venni :(
2023. okt. 5. 01:18
 12/22 anonim ***** válasza:
15%

hát még ki menne lepukkant macskás házat nézni, mint a "csoró" CSOK-osok?

Gondolom annyiért hirdeted, hogy KP-s vevők messzire elkerülnek

2023. okt. 5. 07:24
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem meg pont jó dolog, ha a gyerek jól érzi magát és a szülő látja. Ez pozitívum ahhoz hogy megvegyék
2023. okt. 5. 08:06
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
"lepukkant macskás házat"... idióta
2023. okt. 5. 08:28
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
9-es gondolom te is az vagy, aki elnéz, ha a gyereke nem tud viselkedni. 3 gyerekem van, de mindháromnak mindig is tabu volt más tulajdona! Sőt van egy autista gyerekem is, aki nem érti nyilván a dolgokat, de még őt is nevelem! Sem boltban, sem másnál nem viselkedhetnek kismajom módjára!!!!!!! Ez nem gyerekgyűlölet, egyszerűen jómodorra nevelés. Mi sem visszaük, ha hűázat nézzük, mert mindent megfogna, mindenre felmászna. Ontja ki magából az ország a sok csokos neveletlen csimotákat sajnos. Látom :(
2023. okt. 5. 09:15
 16/22 mindentudó99 ***** válasza:
0%
,#15 Csak lerí a kérdezőről hogy utálja a gyerekeket. És áltakánosít mert nem minden gyerek neveletlen. Mint a te megjegyzésed se érthető ugyan mi köze ehez a csoknak . Semmi
2023. okt. 5. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
Azért csak a CSOK-osok jönnek, meg "nézelődők" mert komolytalanul áraztad.
2023. okt. 5. 13:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el sok köze van a csok-hoz. Kényszerből szülnek, nem érdekli őket semmi. Legyen meg a létszám aztán ennyi. Sajnos a családban is van több. Hihetetlen mi lesz azokból a gyerekekből. Semmi gyerekgyűlölet nincs, csak mert nem szeretné, ha velül mennének a házba, hisz nincs lehetősége arra, hogy előre közöljék vele, hogy az én gyerekemre figyelek vagy nem.

Mostanában egy étterembe se lehet beülni, vagy basszus a buszon inzultált a kisgyerek, anyja nem szólt rá, hogy mászik rám. Viccesnek tartotta. Csak én épp egy nagy hasi műtét után próbáltam túlélni, az auti gyerekemet fejelsztőhöz vinni, erre őt is felhergelte a kiskölök. Anyuka meg nevetett, hogy most más figyel rád. Hát kvára nem fogok más gyerekére figyelni, rám, meg a cuccaimra végképp ne másszon. Itt tartunk...Teljesen megértem a kérdezőt. Igazad van, nem minden gyerek neveletlen, de a gyerek akkor is gyerek és kíváncsi. Nem mindenhova való, ha anyunak nem fogad szót (nem a gyerek hibája)

2023. okt. 5. 13:54
 19/22 anonim ***** válasza:
17%

18: De hát ez aprópénz, amit kapnak ahhoz képest, amit költenek.

Ott vannak 10-30 percet, azalatt elszívnak 1-2 cigit, legyen 2 felnőtt, 3-4 cigi.

Legyen ébren 16 órát egy nap, az napi 16x8 cigi egy házaspárnak? Az havi 400 000 Ft csak a cigi... Legyen a többi költés csak 300 000 Ft, ha 4-en vannak...

Ebből az összegből all inclusive lakhatnának szállodában...

2023. okt. 5. 16:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem van igazsága a kérdezőnek. Nemrég adtam el a lakásom.

Sajnos a legelsők, akik megnézték egy kislánnyal jöttek. Szeretem az emberkeket az volt a szerencséjük. A két szülővel az ajtóban levetettem a cipőt.

Engem úgy neveltek, ha bemegyek egy házba/lakásba, akkor leveszem a cipőmet. Akkor is, ha kifejezetten kérik, hogy ne. Akkor, mondom, hogy DE!

A kislány persze a koszos cipőjével rohant be az előszobába majd a nagyszobába. Volt valami játék nála, azzal ütötte az erkély ajtóm ablakát, mikor a szülők utolérték. Nem nekik adtam el a lakást. Mondjuk a volt szomszédok megérdemeltek volna egy ilyen eleven gyereket. :)

Tudni illik, hogy mi illik!

2023. okt. 5. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!