Miért lenne az? Csak nem tudja kire bízni a gyereket
2023. febr. 19. 08:26
2/29 anonim válasza:
Miért lenne az? Mi is egy család vagyunk, ha ingatlant nézzük nyilván együtt tesszük.
2023. febr. 19. 09:09
3/29 anonim válasza:
Hogy függ össze a kettő, miért jelentené azt?
2023. febr. 19. 09:46
4/29 anonim válasza:
Mégis, áruld már el, hova tegye a gyermekét, amíg kicsi, és nem hagyhatja egyedül?
2023. febr. 19. 09:52
5/29 A kérdező kommentje:
"Hogy függ össze a kettő, miért jelentené azt?"
Mert most árultam a lakásom és eddig így tapasztaltam. Volt aki hozta a nagymamát is. Gyerekeknek inkább délutáni matiné volt az ingatlan megnézése. Aki pedig megvette egyszer sem hozta el a gyerekeit.
2023. febr. 19. 09:56
6/29 anonim válasza:
Ettől függetlenül nincs összefüggés, ez csak véletlen. Gondolom gyerek nélkül is többen megnézték, aztán nem vették meg.
2023. febr. 19. 10:01
7/29 anonim válasza:
Igen nincs jobb dolgom mint felcuccolni a gyereket utaztatni meg figyelni rá, hogy ne rendetlenkedjen egy idegen házba miközben azt is próbálom felmérni hogy milyen állapotban van az ingatlan. És nem nem maradok otthon a gyerekkel mert én is látni szeretném ha már annyi pénzt adok érte.
Ettől függetlenűl biztos van olyan aki ezt élvezi de szerintem kevesebb mint mondjuk ahány gyerektelen pár van ezzel.
2023. febr. 19. 10:44
8/29 anonim válasza:
Nincs osszefugges.
Nem tudja kire bizni a gyereket vagy pedig direkt az egesz csalad megy hogy lassak a hazat amit venni szeretnenek.
5 eves gyereket valoszinuleg nem erdekli a haz, csak nem hagyhatja otthon egyedul, a 12 eves otthon maradhatna de lehet ot meg erdekli a haz.
Attol fugg mennyi idos gyerekekrol beszelunk.
2023. febr. 19. 11:27
9/29 anonim válasza:
Vagy turista, vagy babaváró-csok-ingyendácsia szja mentes élősködő. Pont emiatt érdemes egy napra szervezni az összes nézelődőt, így nem kell külön odajárkálni az ilyen semmirekellő herék miatt. Ha összegyűlik 4-5 akkor kijelölsz egy időintervallumot, pl szombat 12-13 óra között lehet bámészkodni.
2023. febr. 19. 11:49
10/29 anonim válasza:
Utolsó te undorító vagy remélem tudod és irigy. Van gyerekem 30 alatt vagyok nem jár nekem mentesség mert nem most szülök mégse beszélnék így emberekről. Az ilyen buta tudatlan kettőig nem látok idiótáktól mentsen meg a sors.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!