Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki gyerekkel akar jönni...

Aki gyerekkel akar jönni ingatlant megnézni az általában ingatlanturista?

Figyelt kérdés
Mi a tapasztalat?
2023. febr. 19. 08:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%
Az ingatlanturista úgy keletkezik, hogy felre ezető hirdetésekkel odacsalogatod az embert, aztán ott helyben derül ki, hogy amúgy rohadtul nem azt árulod, amit meghirdettél.
2023. febr. 19. 12:04
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Engem csecsemő korom óta mindenfelé elvittek a szüleim, és kiskorom óta ki is kérdezték mindenben a véleményem. Lakást pont nem kellett vegyünk, de az autónál pl apám teljesen komolyan megkérdezte, hogy tetszik e az autó, amit venni készült, és ahányat megnézett, mindegyiknél ott voltam én is. És számtalan ilyen példám van még.
2023. febr. 19. 15:00
 13/29 A kérdező kommentje:
12-es nem tudom értelmezni a válaszod mert soha egy ingatlant sem voltál még megnézni.
2023. febr. 19. 16:23
 14/29 anonim ***** válasza:
11%

Mindenki úgy intézi ahogyan akarja, de az én házam nem átjáróház.

Nálam túl sok az értékes antik tárgy, szobor, porcelán stb... Ezért gyerekkel meg kutyával a rokonok sem jöhetnek be nem, hogy vadidegen lakásturisták.

Max. egyszerre két felnőtt jöhet be, akikre ügyelni tudok, bár azok is szeretnek mindent végigfogdosni.

2023. febr. 19. 16:47
 15/29 anonim ***** válasza:
79%
Még csak tervben volt a kislányunk, amikor elkezdtünk házat nézni. Fél éves volt, amikor költöztünk. Már vele együtt is megnéztünk 5-6 ingatlant. Nem érzem magunkat turistának. Egyszerűen távol laknak a szüleim és nem tudjuk őket bármikor leakasztani a szögről, teljesen evidens volt, hogy visszük magunkkal, ennyi.
2023. febr. 19. 22:43
 16/29 anonim ***** válasza:
83%
én eddig kb 300 hirdetést néztem végig, abból 280 már kiesett a képek alapján, a maradékból 15 kiesett a helyszín alapján (köszi google earth) . a maradék 5-ből 4-et gyerekkel együtt néztünk meg, mert gondoltuk ő is velünk költözik majd, meg amúgy sem tudjuk mindig leadni. nyilván mi is turisták vagyunk, mert nem vesszük meg az első penészes, vagy megsüllyedt romot egy új ház áráért. A képeken sosem szerepel a kizáró ok, a telefonban is letagadják. így alakul a "turizmus"
2023. febr. 19. 23:13
 17/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet, hogy szimplán csak egy olyan ingatlanról beszélünk, ami egy család számára nem megfelelő és ez a hírdetésből nem derült ki?
2023. febr. 19. 23:59
 18/29 anonim ***** válasza:
50%
A kérdező tipikus esete annak, hogy ingatlan vásárlásakor az is nagyon fontos szempont, hogy kitől veszed a lakást. Ilyen sötét idiótáktól sose szabad.
2023. febr. 20. 00:54
 19/29 A kérdező kommentje:

"nagyon fontos szempont, hogy kitől veszed a lakást. Ilyen sötét idiótáktól sose szabad."

Ingatlan adásvétel csakis üzlet, teljesen mindegy ki veszi meg vagy kitől veszek ingatlant. Ingatlanturisták pedig kellemetlenek, délelőttötek elvesznek az ember életéből

2023. febr. 20. 08:53
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
ha neked nem ér meg pár "délőttöt" hogy 20%-al többert találj vevőt, akkor hirdesd meg reális áron, részletes leírassal, az első érdeklődő el fogja vinni.
2023. febr. 20. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!