Eladtam a lakásom energetikai tanusítvány nélkül, nagy gond lehet?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg utólag hogy az kötelező lett volna, de a közjegyző sem említette és a vevő sem mondta, hogy kell neki ilyesmi..
Most rám ijesztett egy ismerős, hogy ebből baj lehet mert anélkül törvénytelen eladni a lakást..
Túl fiatal vagyok az ilyesmikhez hogy értsek hozzá, nem kellett volna valakinek megemlítenie ezt számomra? Tudom ez nem kifogás, de gyorsan történt az egész eladás..
2023. okt. 3. 10:34
11/11 anonim válasza:
Nálunk bele kellett írni a szerződésbe az energetikai tanúsítvány számát, DE aki készítette a tanúsítványt (ismerős), említette, hogy épp most volt egy továbbképzésen, ahol azt az információt kapták, hogy eltörlik a kötelezőségét, opcionális lesz. Nem tudom, hogy ez már érvényes-e, de igazából senki nem vette komolyan eddig sem, csak a szerződés kötelező eleme volt a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!