Velem van a gond, hogy nagyon tetszenek a panellakások?
Lakásvásárlás előtt állok és nekem annyira tetszenek ezek a tipikus 50 nm-es 2 szobás panellakások, lakás között pedig a nagy ablakos konyha.
Annyian szidják őket, nem részletezve most a miértjüket, de inkább egy ilyenben élnék, mint egy 30 nm-es galériázott garzonban hasonló árfekvésben.
Nincs veled gond, mert minden otthon típusnak meg van az előnye és a hátránya. Ha tetszik a panel vedd meg.
Fontos infó a közvetlen szomszédok "normálisak"-e, van-e panel szigetelés, mérős-e a fűtése,és hogy a lakás milyen állapotú(vízcsövek/burkolatok) és a lépcsőház rendezett legyen, tisztességes közös képviselővel.
Az a baj, hogy hiába nagyok az ablakok a konyhaban, ha maga a konyha egy szűk folyosó, de még a nagy 3 szobásokban is.
Lehet kifogni jó elosztásút, nekünk kb 9m2 konyhánk van, az egesz lakás tágasabb, mint a "szokásos" panellakások. Nagyon szeretjük
Ha neked ez tetszik az a te dolgod, ugyanis ízlésekről kár vitát nyitni.
Főleg úgy, hogy még nem is laktál ilyenben.
Panelban nőttem fel.
Panelt is vettem amikor oda került a sor. Levegőre lelehet menni, ha gyerek lesz van játszóter. Ritkán hallani a szomszédot, de nem zavaró. Ha az tetszik akkor vedd meg.
A mienk jó elosztasu, szeretjük nagyon.
Laktam már több panelban és laktam már több tégla albérletben is.
Az, hogy vezeti a zajt igaz.
Szomszéd függő igazából minden, téglából is költöztem már ki felső szomszéd miatt.
Budapesten is laktam Nagyzuglóban olyan téglában ahol a szomszéd ébresztőórájára felébredtem :-) Nem hazudok tényleg volt többször.
Olyanban is laktam, ahol a szomszéd verte a falat, mert telefonon beszéltem és zavarta, hogy áthallatszódik (ez is tégla volt).
Laktam már nagyon csendes panelban, mert olyanok voltak a szomszédok.
Egyetlen 1x laktam olyan panelban ahol az egyik szoba fölött nagyon hangos volt a felső szomszéd.
Emberfüggő inkább, mint épület.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!