Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor szokták megvenni az...

Valaki : kérdése:

Mikor szokták megvenni az első lakást?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy nagyon rossz a helyzetem. 28 leszek, de még sehol a láthatáron a lakás. Átlagos anyagi helyzetem van, dolgozom, tudok is félre tenni. 1 millió körüli félretett pénzem van, saját család nincs még, a szüleim lakást venni nem tudnak nekem. De el se várom

Szóval hiába teszem lelkesen félre a havi 70-80 ezret, az életben nem fog összejönni ebből az önerő

Egyedül számolok, a párom nem foglalkozik a lakás kérdésével, sem családdal, lehet hogy emiatt nem is marad sokáig. Inkább nézem magamat egyedül.

Szóval egy városban kéne egy kb 2 szobás lakás egyedül valószínűleg. De a jelenlegi pénzemet kb 1 év volt összeszedni, és erre semmi hitelt nem adnak ugyebár

Az az érzésem, hogy olyan 10 év múlva lenne még az önerő egyáltalán. Akkor meg ki tudja milyen lesz a lakások ára

Mások hogy csinálják?

Engem nagyon idegesít, hogy nem elég hogy családra, házasságra esélyem nincs egy jódarabig, lehet hogy soha, de még egy olyan gyakorlati dolog is, mint a lakás... majdnem 30 évesen

2023. szept. 27. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Még opció az ha nem vagy kènyes: külföldi munka ami ad munkás szallást. Csak kajára költesz szinte. Ha ügyes vagy havi 1000 eurót is félre tehetsz így akár meg a 13-13 havikat kompletten. Ha pár évet kibirsz így, egy kisebb onreszed mar lehetne. Vagy maradsz sajnos ìgy egy helyben topogva. Valamit valamiért..
2023. szept. 28. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
#10 Nem lesz semmilyen hatása, mert lesz helyette más.
2023. szept. 28. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják a legfontosabb pénzügyi döntés, amit az életedben meghozol az az, hogy milyen párt választasz.
szept. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!