Mikor szokták megvenni az első lakást?
Úgy érzem hogy nagyon rossz a helyzetem. 28 leszek, de még sehol a láthatáron a lakás. Átlagos anyagi helyzetem van, dolgozom, tudok is félre tenni. 1 millió körüli félretett pénzem van, saját család nincs még, a szüleim lakást venni nem tudnak nekem. De el se várom
Szóval hiába teszem lelkesen félre a havi 70-80 ezret, az életben nem fog összejönni ebből az önerő
Egyedül számolok, a párom nem foglalkozik a lakás kérdésével, sem családdal, lehet hogy emiatt nem is marad sokáig. Inkább nézem magamat egyedül.
Szóval egy városban kéne egy kb 2 szobás lakás egyedül valószínűleg. De a jelenlegi pénzemet kb 1 év volt összeszedni, és erre semmi hitelt nem adnak ugyebár
Az az érzésem, hogy olyan 10 év múlva lenne még az önerő egyáltalán. Akkor meg ki tudja milyen lesz a lakások ára
Mások hogy csinálják?
Engem nagyon idegesít, hogy nem elég hogy családra, házasságra esélyem nincs egy jódarabig, lehet hogy soha, de még egy olyan gyakorlati dolog is, mint a lakás... majdnem 30 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!