Mi lenne a megoldás?
#21: Végre egy értelmes válasz.
Nálunk is ugyanez a helyzet, én viszonylag jól keresek, asszony kb harmadát kereste amíg dolgozott, a gyereknevelés meg igen kemény meló, mármint ha fogalkozol is a gyerekkel, szerintem is aljas dolog lenne azzal sarokba szorítani a a feleséget, hogy hát bocs, te kevesebbet kerestél, a ház az enyém, de amúgy az életszívonalunk, ami miattam lehet ilyen magas, a te fizudat "elvitte".
"Ő szeretne már közös házat"
Persze, hogy szeretne, csak éppen nem ad bele egy fillért sem.
Legyen eszed!!
Attól, hogy éppen együtt vagy egy nővel 1-2 éve, még nem kell egy ingatlanrészt a nevére íratni, mert hamar az utcán találhatod magadat.
Az itteni hozzászólók többsége a jogban teljességgel járatlan és érzelmi alapon döntenek, azt is többnyire a nők javára.
Mivel kizárólag a te pénzedből jön létre a házvásárlás, mit teszel, ha -a statisztika alapján- 1-2 év múlva elválik??!
Azt mondja pl., hogy bántalmazó a kapcsolatotok és távolságtartási végzést kér ellened?!
Természetesen nem kívánom, hogy így legyen, de egy alig ismert nőre nem íratunk ingatlant csak azért, mert rögtön az ismeretségetek kezdetén már szült is egy gyereket, hogy így bebiztosítsa magát?!
Biztosan szépen tud mosolyogni, de nézzed meg a változást, ha majd azt mondod neki, hogy meggondoltad magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!