Szüleim Debrecenben akarnak lakast venni nekem, de én Budapestre költöznék?
Alig van munka Debrecenben, hiába nagyváros, azt értem, hogy sok fizikai van, de inkább maradnék a szellemi vonalon.
Szüleim azzal érvelnek, hogy legalább itt hitelmentesen megúsznánk.
Én meg azt mondtam, hogy inkább elkoltoznék Budapestre 1 évre alberletbe, és ha tetszik a város, akkor én felvenném a hitelt és kipotolnam a 30 milliós összeget amit anyáék adnának és vennénk belőle Budapesten valami szegényebbet, mert ott még 40 millió körül sincs túl nagy választék.
Szerintetek mi a helyes? Tehermentesen egy saját lakás Debrecenben, úgy hogy már voltam hónapokig munkanélküli, mert semmire se tudtam jelentkezni (fizikai munkára direkt nem mentem).
Megéri inkább Budapest ?
9
Szóval a kukás az értelmetlen munka, inkább rohadna rád a szemét!
Vagy mondjuk a közértes is?
Nem lenne kajád te szerencsétlen agyhalott!
7,8,10
Minek hivjátok Pestre, igy is tömve van a város vidékiekkel, inkább innen csaljátok le őket vidékre!
13:
Pont ugyanez a problémám.
egy debreceni
Épülnek az akku gyárak, megfelelő végzettséggel lesz sok irodai munka is. A komáromi akkugyárban dolgoznak ismerőseim, és a győri hasonló munkakörökhöz képest jóval többet fizetnek.
(hiába megy a sztrájk ellene, úgy is felépül...)
Egy nagy kérdés van, hogy el tudsz helyezkedni úgy bpn, hogy fenn is tudod magad tartani? Mert egy csomóan elindulnak a nagybetűs Budapestre, hogy aztán pofán csapja őket az élet, hogy marha drága a megélhetés. Bpn akkor jó élni, ha kellően sokat keresel hozzá.
Egyébként meg vesznek neked lakást, eladod és kész. Amúgy sosem értettem a szülők részéről az itt veszünk lakást neked, máshol nem hozzáállást. Ha meg akarom mondani a gyereknek hogy hol vegyünk lakást, akkor veszek magamnak(!) A saját pénzemen lakást, amit a gyerek használhat ameddig akar. Vagy odaadom a 30 milliót a kezébe hogy fiam, vegyél lakást ahol akarsz. Ha elkótyavetyéli, akkor egészségére, majd megtanulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!