Szüleim Debrecenben akarnak lakast venni nekem, de én Budapestre költöznék?
Alig van munka Debrecenben, hiába nagyváros, azt értem, hogy sok fizikai van, de inkább maradnék a szellemi vonalon.
Szüleim azzal érvelnek, hogy legalább itt hitelmentesen megúsznánk.
Én meg azt mondtam, hogy inkább elkoltoznék Budapestre 1 évre alberletbe, és ha tetszik a város, akkor én felvenném a hitelt és kipotolnam a 30 milliós összeget amit anyáék adnának és vennénk belőle Budapesten valami szegényebbet, mert ott még 40 millió körül sincs túl nagy választék.
Szerintetek mi a helyes? Tehermentesen egy saját lakás Debrecenben, úgy hogy már voltam hónapokig munkanélküli, mert semmire se tudtam jelentkezni (fizikai munkára direkt nem mentem).
Megéri inkább Budapest ?
Milyen képzettséged van?
Hány éves vagy?
3
Mik számitanak szerinted "értelmes" munkáknak?
Ha a szüleid hajthatatlanok, és Debrecenben vesznek lakást, akkor ki kell adni, és akkor nem olyan vészes az albérlet Budapesten, csak a különbséget kell fizetni. Az bőven kevesebb, mint a munkabér különbsége.
Ha a szüleid magukhoz akarnak láncolni a debreceni lakással, semmiben sem támogatják Budapestre költözést, akkor az eleje szívás lesz, mert drágák az albérletek, de pár év és jó szakmával összeszeded magad annyira, higy megérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!