Ha lemegyek Budapestről vidékre Debrecenbe vagy nyíregyházán kapok 5 millióért panellakást?
Még az ingatlan.com szerint sem
(Ha már te egy normális provokatív kérdésnél sem voltál képes rákeresni az árakra)
Vidéken az ingatlan olcsóbb, az élet drágább.
Kivéve ha saját magadnak megtermelsz mindent, nem tartasz fenn autót és soha nem utazol sehova, nem mész a városba, színházba, stb.
Ezekre Bp-en nincs szükség, minden 1-10 perces távolságban van, kivéve a reptér, oda 50 perc a különbusszal a belvárosból.
Az ingatlan árában benne van az is, hogy ott olcsóbb az élet, mert nagy az árverseny és minden ott van a szádban, nem kell már érte utazni sehova.
Szerintem egy 20ezres városban kaphatsz.
Bár itt is 30millióért hirdetik, de akinek ez az egyetlen érve annak mondom, hogy én írtam az ingatlan.com automatikus árkalkulációs kódját :D
7
8 ezres városban élek. A panelok 10 millánál indulnak..
5 milláért egy lepukkant házat kap a putrisiron.
És ez Szabolcs megye..
9: ezt a marhaságot meg honnan veszed...????
Az ingatlanos statisztikák nem hirdetés alapján készülnek, hanem konkrét adásvételi árak (földhivatali árak!!!) alapján!
Szóval kamu.... amit itt próbálsz előadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!