Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestről - Nyíregyházára...

Budapestről - Nyíregyházára oda vissza mennyi a legolcsóbb jegy?

Figyelt kérdés

Nyíregyházára megyek kutyáért oda vissza kellene jegy.

Mivel utazhatnék le olcsón, gyorsan és ne legyen baj egy kiskutya.

Most 21-én mennék reggel vagy délután 17 éves vagyok a párommal mennék.

(Csak visszafelé kutyával)

2018. júl. 11. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
a google nalad is le van tiltva? vasuti menetrend, volan menetrend, minden fent van, csak olvasni kellene tudni.
2018. júl. 11. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Állítsd le magad nagyon gyorsan!

Alap dolog ha már írni tudok akkor olvasni is.

Egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy van-e valakinek ebben tapasztalata mivel nem találtam semmit az interneten.

Ha segíteni szeretnél elfogadom és megköszönöm de ha nem tudsz és csak kötekedni szeretnél abból nem kérek.

2018. júl. 11. 17:35
 3/7 anonim válasza:
100%

Elvira.hu

Ott beírod az indulási-érkezési helyszínt, és feldob elèg sok lehetőséget mind indulási-érkezési időre, mind a vonat típusáta vonatkozóan (pl. IC, gyorsvonat). Van olyan vonat, ami àtszàllásos, van ami egyből oda visz àtszállás nèlkül. Az àtszàllásos ugye hosszabb menetidejű. Az IC a dràgàbb, a sebes vonat olcsóbb. Ha neten vagy automatában vàltasz jegyet, picivel olcsóbban megúszod! Èn neten szoktam venni.

2018. júl. 11. 17:40
 4/7 A kérdező kommentje:

3 hónapos kiskutyával lehet utazni ugye?

Felszámolnak rá?

2018. júl. 11. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

#2 nem, nem ezt kerdezted. Azt kerdezted melyik a legolcsobb ut es hogy kutyaval jonnel. Se arrol, hogy mekkora a kutya (erted, a 3 honapos bernathegyi meg a 3 honapos westie kozott van nemi meret- es sulybeli kulonbseg), se arrol nem volt szo hogy te leginkabb ingyen szeretned a kutyadat szallitani.

Amugy a nagy arcbol vissza lehet venni, es megtanulni onalloan informaciohoz jutni: [link]

2018. júl. 11. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kutyát leginkább vonaton érdemes szállítani, mert a buszon legfeljebb csak egy kutya lehet.

Ha még tanuló vagy, akkor kapsz 50% kedvezményt. Ha neten veszed a jegyet, akkor további 10 (vagy bizonyos vonatokra 20%) kedvezményt kapsz. Ez így összesen 55% (vagy 60%) kedvezmény, ennél olcsóbban szerintem nem tudod megúszni.

A kutyának élőállat-jegyet venned.

Nálad kell lennie az oltáskönyvnek (kivéve, ha 3 hónapnál fiatalabb).

Csak másodosztályon viheted és az összes utas beleegyezésével viheted csak be a személykocsiba.

Menetrendeket és jegyárakat itt találsz:

[link]

2018. júl. 11. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyes/ötös, tényleg elmehetsz innen a făszba ezzel a hozzáállással. Ez egy kérdések feltevésére és megválaszolására szolgáló oldal, ha nem tetszik egy kérdés, egyszerűen nem válaszolsz rá és kész.
2018. júl. 12. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!