Budapestről - Nyíregyházára oda vissza mennyi a legolcsóbb jegy?
Nyíregyházára megyek kutyáért oda vissza kellene jegy.
Mivel utazhatnék le olcsón, gyorsan és ne legyen baj egy kiskutya.
Most 21-én mennék reggel vagy délután 17 éves vagyok a párommal mennék.
(Csak visszafelé kutyával)
Állítsd le magad nagyon gyorsan!
Alap dolog ha már írni tudok akkor olvasni is.
Egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy van-e valakinek ebben tapasztalata mivel nem találtam semmit az interneten.
Ha segíteni szeretnél elfogadom és megköszönöm de ha nem tudsz és csak kötekedni szeretnél abból nem kérek.
Elvira.hu
Ott beírod az indulási-érkezési helyszínt, és feldob elèg sok lehetőséget mind indulási-érkezési időre, mind a vonat típusáta vonatkozóan (pl. IC, gyorsvonat). Van olyan vonat, ami àtszàllásos, van ami egyből oda visz àtszállás nèlkül. Az àtszàllásos ugye hosszabb menetidejű. Az IC a dràgàbb, a sebes vonat olcsóbb. Ha neten vagy automatában vàltasz jegyet, picivel olcsóbban megúszod! Èn neten szoktam venni.
3 hónapos kiskutyával lehet utazni ugye?
Felszámolnak rá?
#2 nem, nem ezt kerdezted. Azt kerdezted melyik a legolcsobb ut es hogy kutyaval jonnel. Se arrol, hogy mekkora a kutya (erted, a 3 honapos bernathegyi meg a 3 honapos westie kozott van nemi meret- es sulybeli kulonbseg), se arrol nem volt szo hogy te leginkabb ingyen szeretned a kutyadat szallitani.
Amugy a nagy arcbol vissza lehet venni, es megtanulni onalloan informaciohoz jutni: [link]
Kutyát leginkább vonaton érdemes szállítani, mert a buszon legfeljebb csak egy kutya lehet.
Ha még tanuló vagy, akkor kapsz 50% kedvezményt. Ha neten veszed a jegyet, akkor további 10 (vagy bizonyos vonatokra 20%) kedvezményt kapsz. Ez így összesen 55% (vagy 60%) kedvezmény, ennél olcsóbban szerintem nem tudod megúszni.
A kutyának élőállat-jegyet venned.
Nálad kell lennie az oltáskönyvnek (kivéve, ha 3 hónapnál fiatalabb).
Csak másodosztályon viheted és az összes utas beleegyezésével viheted csak be a személykocsiba.
Menetrendeket és jegyárakat itt találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!