Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyit fognak zuhanni az...

Mennyit fognak zuhanni az ingatlanárak 2024-ben?

Figyelt kérdés
Most kéne vennem 35-50nm-es budapesti lakást normális kerületekben, de horror árak vannak. Igaz, hogy jövőre bezuhan?
2023. aug. 12. 18:54
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
75%
Sőt, sőt, ezen kívül láttam már hirdetésen az AKCIO szót, amit az elmúlt 10 evben sztem nem is láttam itt kiirva. De hát már több mint 50 % al kevesebb a tranzakció szam tavalyhoz képest ha jól emlékszem a napokban olvasott cikkekre. Szoval nem is csodálom.
2023. okt. 22. 20:30
 42/42 anonim ***** válasza:
80%
41 A tranzakció szám semmit nem jelent,senki nem fogja elkótyavetyélni-még ha valós is lenne az ár csökkenés amit ti nem tudom hol láttok-majd vár,addig kiadja,vagy ismerőst beenged rezsi+valamennyi karbantartási költségért.Vár,míg nem emelkedik újra.Nem kenyérre kell a 99.9%-ának aki eladna.Mi is simán vártunk volna mikor legutóbb eladtunk egy telket ha nem annyiért veszik amennyit akartunk érte.Ki az a hülye aki milliókat engedne mert ti,meg néhány ingatlanos épp ezt olvasta ki kávézaccból?
2023. okt. 22. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!