Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyit fognak zuhanni az...

Mennyit fognak zuhanni az ingatlanárak 2024-ben?

Figyelt kérdés
Most kéne vennem 35-50nm-es budapesti lakást normális kerületekben, de horror árak vannak. Igaz, hogy jövőre bezuhan?
2023. aug. 12. 18:54
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
uniós*
2023. aug. 16. 07:42
 32/42 anonim ***** válasza:
69%

29 igyekszem, ha arra járok... nekem a klasszikus 8-keres körgangosok rémlettek, hogy összedőlés határán vannak, de majd jobban szétnézek.

Egyébként arra a korra is jellemző volt a gyors pénzért sok lakás építés, szóval nem tartom kizártnak.

Nálunk a földszintes polgári házak pincéivel van gond, valahol azt olvastam csak a föltöltés segítene, B verzió komplett városrészek kuka (sajnos ez is zajlik.)

Sehol se mondtam hogy a panel rossz statikai állapotban lenne. Összedőlni szerintem sem fognak még jó ideig. (Sajnos :))

Viszont pl. villanyszerelési szemmel katasztrófa közeleg, időzített bombák a betonból alig kivéshető alumínium vezetekeikkel, csodálkozom hogy nincs több lakástűz (még.) Egyéb vezeték fronton se lehet túl rózsás a helyzet.

2023. aug. 16. 10:18
 33/42 anonim ***** válasza:
82%

2015 óta állandóan azt jósolják, hogy majd bezuhan a lakáspiac.

Aztán már most ott tartunk Miskolcon, hogy ami 2015-ig 6 millió volt (egy élhető normális lakás), az most már 25 millió.

Mocskos rohadt gurva anyját az undorító szemét hazaáruló patkány Fideszes bandának.

2023. aug. 18. 08:36
 34/42 anonim ***** válasza:
75%
Mégis viszik mint a cukrot. Kőművesek Audikkal járnak, valahol csak van pénz.
2023. aug. 18. 08:39
 35/42 anonim ***** válasza:
78%

Oszinten az hol el, aki azt irja, hogy napi 14e ftert normalis szallas van ?

Plane 2 fore... Meg 20ert is egy sasadi lepusztult ukran szalloda van.....

2023. aug. 19. 10:37
 36/42 anonim ***** válasza:
59%

Hivatalosan is csökkentek a lakásárak, de ez még nem a vége

[link]

2023. aug. 19. 15:55
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

35: ezt aláírom, 23-25 ért ha épp jó a Ft és mázlid van kaphatsz az ismert szállodalánc discount hoteljeiben, 1-1 éjre, amúgy az említett sasadi "panzió zónában" és M1-M7 bevezető környékén is ezek a minimum árak és sokszor minimum a 3 éjszaka is. Kulturáltabb helyeken határ a csillagos ég és akkor airbnbről nem beszeltünk ahol szintén a minimum éj a jellemző és a 25-30 az a nagyon akciós ár

... és az airbnb az egyetlen ami pariban van egy saját részre bérelt lakással. Havi átlag 1 hét fölött már simán megéri 1 évre kivenni egy lakást kb 150-ért. Az árat is bebiztosítod, a foglaltságnak se vagy kitéve stb. Természetesen Budáról beszélek, a többiről lövésem sincs.

2023. aug. 19. 23:10
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
1/37 Több mint 10 éve,inkább 13-15 éve.Jót lehet röhögni rajtuk,2008-ban óbégattak más fórumokon hogy a 8 milliós békási 50m2 panel hamarosan 2-3 millió lesz.:D Azóta várják,de most nem 8,hanem 30 milió.:D
2023. okt. 22. 16:00
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem Budapest-ből áll a világ, ha odavalósi volnék, ilyen árak mellett szarnék bele a helybe, keresnék kisvárosi kertes házat, vagy más városban házat 30 millióból.

Miskolciként nekem az a legnehezebb döntés hogy megmaradjon-e a lakásunk, és úgy vegyünk házat, vagy eladjuk, de akkor jobb/szebb házat válasszunk.

2023. okt. 22. 19:37
 40/42 anonim ***** válasza:
75%
Ny mon lakom, jó környéken. Eddig kB bármilyen meghirdetett áron elvittek szinte mindent. Nah ennek kB vege, ahogy én látom. Új építésű lakásokat bazi nagy plakátokon, ujsagokon , neten ezerrel hirdetnek és valahol a fele sincs eladva. Ezeken az árakon amiket elértunk még itt is nehézkes az eladás, pedig meg gyms megyen belül is jobb környéknek számít ez, közel a határhoz.
2023. okt. 22. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!