Mennyit fognak zuhanni az ingatlanárak 2024-ben?
29 igyekszem, ha arra járok... nekem a klasszikus 8-keres körgangosok rémlettek, hogy összedőlés határán vannak, de majd jobban szétnézek.
Egyébként arra a korra is jellemző volt a gyors pénzért sok lakás építés, szóval nem tartom kizártnak.
Nálunk a földszintes polgári házak pincéivel van gond, valahol azt olvastam csak a föltöltés segítene, B verzió komplett városrészek kuka (sajnos ez is zajlik.)
Sehol se mondtam hogy a panel rossz statikai állapotban lenne. Összedőlni szerintem sem fognak még jó ideig. (Sajnos :))
Viszont pl. villanyszerelési szemmel katasztrófa közeleg, időzített bombák a betonból alig kivéshető alumínium vezetekeikkel, csodálkozom hogy nincs több lakástűz (még.) Egyéb vezeték fronton se lehet túl rózsás a helyzet.
2015 óta állandóan azt jósolják, hogy majd bezuhan a lakáspiac.
Aztán már most ott tartunk Miskolcon, hogy ami 2015-ig 6 millió volt (egy élhető normális lakás), az most már 25 millió.
Mocskos rohadt gurva anyját az undorító szemét hazaáruló patkány Fideszes bandának.
Oszinten az hol el, aki azt irja, hogy napi 14e ftert normalis szallas van ?
Plane 2 fore... Meg 20ert is egy sasadi lepusztult ukran szalloda van.....
35: ezt aláírom, 23-25 ért ha épp jó a Ft és mázlid van kaphatsz az ismert szállodalánc discount hoteljeiben, 1-1 éjre, amúgy az említett sasadi "panzió zónában" és M1-M7 bevezető környékén is ezek a minimum árak és sokszor minimum a 3 éjszaka is. Kulturáltabb helyeken határ a csillagos ég és akkor airbnbről nem beszeltünk ahol szintén a minimum éj a jellemző és a 25-30 az a nagyon akciós ár
... és az airbnb az egyetlen ami pariban van egy saját részre bérelt lakással. Havi átlag 1 hét fölött már simán megéri 1 évre kivenni egy lakást kb 150-ért. Az árat is bebiztosítod, a foglaltságnak se vagy kitéve stb. Természetesen Budáról beszélek, a többiről lövésem sincs.
Nem Budapest-ből áll a világ, ha odavalósi volnék, ilyen árak mellett szarnék bele a helybe, keresnék kisvárosi kertes házat, vagy más városban házat 30 millióból.
Miskolciként nekem az a legnehezebb döntés hogy megmaradjon-e a lakásunk, és úgy vegyünk házat, vagy eladjuk, de akkor jobb/szebb házat válasszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!