Hogy lehet manapság a lehető leggyorsabban eladni egy ingatlant?
Figyelt kérdés
Fővárosi agglomerációban árulok egy ingatlant, értékbecslési ár alatt jócskán. Öreg ház, de lakható, nyilván korszerűsítendő. Ingatlanossal is szerződtem, de nem kizárólagos, én is árulom. Egyelőre csak komolytalan érdeklődők voltak, pedig árban is rugalmas vagyok. Hogyan lehetne gyorsítani a folyamatot szerintetek?2023. júl. 27. 15:18
21/30 anonim válasza:
Mondom ezt videkiként, hogy ide a pénzt ahol a megyeszekhelyeket leszamitva alig van munka? Fiataloknak az az első
23/30 anonim válasza:
21: Ja, és befektetésnek.
Most lent van a piac, vásárolni érdemes.
Bármit. Pénzmentés.
24/30 anonim válasza:
Tizedáron.
Az ugyanis a piaci ár.
25/30 anonim válasza:
10
"Ha nincs komoly érdeklődő nem reális az ár hanem túl van árazva."
Aha...
Fél éve nézegetem az ing...com-on a környékeli hirdetéseket.
Áll a piac...
pl: 100M ről levitték 49-re egy belső úszómedencés nagy ház árát.
Mennyi lehet a reális ár? 1Ft? Nekem annyit sem érne. Nem tudnám kifűteni.
Nincs hitel, nincs kereslet, nincs ember. Elkocogott 500.000 ember? A demográfiaiévi egyenleg pozitív?
26/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, közben eladtam, kb. másfél hónap alatt és olyan nagyon még az árból sem kellett engednem.
2023. aug. 30. 10:16
29/30 anonim válasza:
A nagyon még az árból sem kellett engedni az mit jelent ha nem titok? Egy ot százalék alku?
30/30 A kérdező kommentje:
29: Attól függ, honnan nézzük. :) Én eleve gondoltam egy árra, de a környezetem rábeszélt, hogy annál többet is kérhetek. Úgyhogy annál 20%-kal többért hirdettem meg. Arra nem harapták rá, így mentem lejjebb addig, amíg nem kaptam ajánlatot. Az az utolsó hirdetési árhoz képest kb. 3-4%-kal kevesebb, de az én eredeti elképzelésemhez képest 11%-kal több. Szóval végül is nem jártam olyan rosszul. :)
2023. aug. 30. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!