Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy lehet manapság a lehető...

Hogy lehet manapság a lehető leggyorsabban eladni egy ingatlant?

Figyelt kérdés
Fővárosi agglomerációban árulok egy ingatlant, értékbecslési ár alatt jócskán. Öreg ház, de lakható, nyilván korszerűsítendő. Ingatlanossal is szerződtem, de nem kizárólagos, én is árulom. Egyelőre csak komolytalan érdeklődők voltak, pedig árban is rugalmas vagyok. Hogyan lehetne gyorsítani a folyamatot szerintetek?

2023. júl. 27. 15:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
10: van értékbecslésem, megfogadtam az ingatlanos tanácsát is, nézem a környéken eladó hasonló ingatlanokat. Akkor mindegyik túlárazott, kivétel nélkül. Én az értékbecsléshez és a környező árakhoz képest is jócskán lejjebb mentem, és még alkuképes is az ár. De alkudni sem próbálnak, szóval tényleg nagyon állhat a piac... Bár most van érdeklődő, ma jön megnézni.
2023. júl. 28. 09:20
 12/30 anonim ***** válasza:
68%
Türelem. Ha nem adod nagyon ár alatt, akkor nem biztos, hogy gyorsan el fog menni. Pang az ingatlanpiac már tavaly tél óta.
2023. júl. 28. 10:20
 13/30 anonim ***** válasza:
75%

11:"Akkor mindegyik túlárazott, kivétel nélkül."

Ha azok fél éve a piacon vannak, akkor igen.

Ha azt látod, 5 nap alatt eltűnnek, akkor meg még egy picit áron alul is vannak.

Az ár csak pszichológia, ha mindenhol 22 valami, és te 19,9-et írsz ki, fel fognak figyelni rá.

Főleg ha csinosabb, jobb a hirdetés, jobb a partner, azaz te!:)

Nem kell jelezned a hirdetésben, hogy irányár vagy fix, majd az érdeklődés intenzitása alapján eldöntöd.

Most hőség sincs, alkalmas az időjárás is!

Úgy néz ki, végig ilyen lesz, 2-3 hónapig, sok sikert kívánok!

2023. júl. 28. 11:13
 14/30 A kérdező kommentje:
13: A többi is ugyanakkor került a piacra, az egyik eladó ingatlanra konkrétan rálátok, semmi mozgás nincs, nem láttam, hogy jött volna bárki megnézni.
2023. júl. 28. 11:21
 15/30 anonim ***** válasza:
59%
Azok vannak reális áron amik két-három hét alatt elmennek ezért ha gyorsan akarod eladni ahhoz képest árazz ne a hónapok óta kinnlévőkhöz.
2023. júl. 28. 14:23
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
Beallt a piac, adásvételek száma fele a tavalyinak.
2023. júl. 28. 17:51
 17/30 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, beindult, egymásnak adják a kilincset a megtekintők. 😀
2023. júl. 29. 11:47
 18/30 anonim ***** válasza:
66%

17: Mióta hirdeted?

Nem az időjárás volt az oka?

Még a végén licit lesz!!:)

Mutatod a linket?

2023. júl. 29. 13:46
 19/30 A kérdező kommentje:

18: linket max. privátban. 😉

Kb. 3 hete hirdetem, egy hét után jócskán lejjebb vittem az árat, és akkor kezdtem el aggódni, hogy így sem volt érdeklődő, mennyit kell még levinni... De aztán teljesen váratlanul beindult a dolog, 24 órán belül hárman jelentkeztek be megnézni. Az elsőnek volt egy kizáró ok, a második komoly érdeklődőnek tűnik, egy meg hamarosan jön. 😀 Licitet nem akarok, inkább a fizetési ütemezés az, ami dönt nálam.

2023. júl. 29. 14:20
 20/30 anonim ***** válasza:
44%

Ó, a 3 hét semmi. Nem vittem volna lejjebb!

Az is lehet, amit Róna Péter mondott, hogy inkább vidéki házba teszik a pénzt majd, mint állampapírba.

Nincs 2 hetes ez az intézkedés, sokan gondolják meg magukat mostanában emiatt.

Várom a linket:)

2023. júl. 29. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!