Hogy lehet manapság a lehető leggyorsabban eladni egy ingatlant?
11:"Akkor mindegyik túlárazott, kivétel nélkül."
Ha azok fél éve a piacon vannak, akkor igen.
Ha azt látod, 5 nap alatt eltűnnek, akkor meg még egy picit áron alul is vannak.
Az ár csak pszichológia, ha mindenhol 22 valami, és te 19,9-et írsz ki, fel fognak figyelni rá.
Főleg ha csinosabb, jobb a hirdetés, jobb a partner, azaz te!:)
Nem kell jelezned a hirdetésben, hogy irányár vagy fix, majd az érdeklődés intenzitása alapján eldöntöd.
Most hőség sincs, alkalmas az időjárás is!
Úgy néz ki, végig ilyen lesz, 2-3 hónapig, sok sikert kívánok!
17: Mióta hirdeted?
Nem az időjárás volt az oka?
Még a végén licit lesz!!:)
Mutatod a linket?
18: linket max. privátban. 😉
Kb. 3 hete hirdetem, egy hét után jócskán lejjebb vittem az árat, és akkor kezdtem el aggódni, hogy így sem volt érdeklődő, mennyit kell még levinni... De aztán teljesen váratlanul beindult a dolog, 24 órán belül hárman jelentkeztek be megnézni. Az elsőnek volt egy kizáró ok, a második komoly érdeklődőnek tűnik, egy meg hamarosan jön. 😀 Licitet nem akarok, inkább a fizetési ütemezés az, ami dönt nálam.
Ó, a 3 hét semmi. Nem vittem volna lejjebb!
Az is lehet, amit Róna Péter mondott, hogy inkább vidéki házba teszik a pénzt majd, mint állampapírba.
Nincs 2 hetes ez az intézkedés, sokan gondolják meg magukat mostanában emiatt.
Várom a linket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!