Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapestnek melyik kerülete...

Budapestnek melyik kerülete lenne a legalkalmasabb számomra?

Figyelt kérdés

Olyan környéket keresek, ami metróvonal, és nyugisabb környék, ne legyen éjszaka is üvöltözés vagy nagyon forgalmas utak, illetve az utca ne 80%-ban hajléktalanokból vagy kisebbségből álljon.

Nagyon távoli pesti kerületekbe nem szeretnék költözni, a 11. kerület tetszene nagyon, de az új építésűek drágák nagyon, max egy garzonra futna hitellel. A belvárosi részt és a 8. kerületet kerülném.

Milyen lehetőségem maradt?

Vagy érdemes elmenni a budán túli agglomerációba és autót fenntartani? Budapesten tanulok jelenleg.

2023. júl. 19. 02:20
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
5. kerulet,Lipotvaros. Nezz szet ott ejjel es nappal is. Ez a 4/6 villamos Jaszai mari ter es Nyugati kozti szakasza kb a Bazilikaig bezarolag. Tehat ott van az M3 kek metro a Nyugatinal,az M3 piros metro a Parlamentnel. Nyugalom es csend van. Foleg ejjel.
2023. júl. 19. 05:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont a 8.kerület csendesebb részei amit leírtál.
2023. júl. 19. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Újpesti metro vonal is érdekes lehet szerintem. Ott viszonylag barátiak az albérletárak.
2023. júl. 19. 22:30
 4/6 Péter2023 válasza:
100%
4, 13 széle, esetleg 15ker 7, 7E busz gyorsan bent van...
2023. júl. 20. 11:00
 5/6 anonim válasza:

Kispest-Pöttyös utca környéki lakóparkok elég csendesek, ott megy a 3-as metró, nem is olyan drága, mint Buda (persze, mert nem Buda, de nem is a legmesszebbi kerület tőle). Egyébként a belvárosban is vannak nyugis lakóparkok, amik kicsit távolabb esnek a forgalmasabb utaktól, viszont szerintem ez anyagilag kevésbé kivitelezhető az esetedben a leírtak alapján. Budán jóval drágábbak az ingatlanok, mint Pesten (kivételt képeznek a turista látványosságok környéke), főleg ha jó az elhelyezkedésük, de járj nyitott szemmel, hátha.

Illetve arra a kérdésre válaszolva, hogy az agglomeráció megérné-e, szerintem nem, de ez személyes vélemény. Bp-n nem érdemes autóval közlekedni, hacsak nem muszáj, mert sok utcába csak a buszok/trolik mehetnek be, parkolni drága és meghúzhatják a kocsidat simán. Remélem találsz egy szuper kecót magadnak. Sok sikert a keresésben!

2023. júl. 20. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én XI. kerület párti vagyok, nem újépítésű, pl panelprogramos panel. Azok is drágák, de élhető környék, és jó a tömegközlekedés.
2023. júl. 21. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!