Csabipapi kérdése:
Mely internetes platformok a legalkalmasabbak vidéki ingatlan eladására? Lehetőleg saját tapasztalat, vagy hiteles információk alapján.
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 11:06
1/5 anonim válasza:
ingatlan.com a legelterjedtebb, és leglátogatottabb weboldal.
2/5 anonim válasza:
Kérdéses az is hogy hol szeretnél eladni és mit. Mert aszerint is lehet találni célzottam potenciális vevőket. (pl. Horgásztanya eladó stb)
4/5 anonim válasza:
Ingatlan.com-ot mindenki nézi, aki keres lakást. Még célszerű marketplace-re is facebookon, azt is sokan nézik és az ingyenes is úgyhogy igazából csak nyersz vele. Én még a jófogáson is szoktam nézegetni, de az is pénzbe kerül, ha egy helyen szertéd kezdeni fizetős oldalon akkor inkább ingatlan.com
5/5 anonim válasza:
Én is a fenti 3-t néztem.
Az ingatlan.hu-ra tegyél ki hirdetést mindenképp. Ha jó áron adod, akkor egy hónapon belül viszik. Ha drágán, akkor szedd le és facebookon hirdesd inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!