Melyik internetes oldal, fórum, vagy papír alapú média a legalkalmasabb, legcélravezetőbb ingatlaneladás szempontjából?
Eddig ezeken a helyeken hirdetjük: apród, jófogás, face, ingatlanirodák tömkelege, de sajnos eredménytelen. :(
Már másfél éve próbáljuk eladni az egyébként jó paraméterekkel rendelkező lakásunkat, de sajnos nem sikerült. Most próbálunk városszerte papírhirdetéseket kiragasztani, de nagyon megnehezíti a munkát az, hogy kevés helyen lehet ezt megtenni, mert tilos. :-S
Szívesen fogadom az ötleteket! :-)
Expressz.hu, Ingatlabazár.hu.
Csak fotós hirdetéseket érdemes feladni, anélkül senki nem nézi meg.
Tavaly adtam el az ingatlanom, 2 évi hirdetés után. Az ingatlan irodákat nagy ívbe érdemes elkerülni, kizárólagosságot kérnek. Örültem, hogy lejárt a szerződésem, magánúton gyorsan sikerült.
2-es vagyok.
Igen, nem mindegyik kér kizárólagosságot, de ennek általában 1.5% az ára.
A kérdezőnek: Vevő szempontjából kell vizsgálnod a helyzetet, hogyan kerül képbe az ingatlan a legkönnyebben. Az eladás után sok helyen nézelődtem, az ablakba kirakott molinók telefonszámmal jó ötletnek látszottak. Én is így találtam magamnak lakást egy kisvárosban. Az ingatlanirodák a vevő szempontjából is riasztóak, például a Dunahausos ügynök 300 ezret kért volna előre letétbe ahhoz, hogy egyáltalán mutasson ingatlanokat. Onnantól kezdve már ki lettem volna szolgáltatva neki.
Az internetes oldalaknál gyakran változik a lehetőség. A nagyoknál általában 10 kép feltöltése ingyenes volt, havonta vagy negyedévente kellett újítani. Azt is vedd figyelembe, ha te keresnél azon a környéken, milyen módon találnál rá arra a lakásra.
4-es, hidd el, már áron alul kínáljuk, nagyon jó kondíciói van a lakásunknak (legjobb, egyben legdrágább környék ebben a városban): teljesen hitel és tehermentes, saját lakás, gázfűtés, 1. emelet, téglaház, 5 éve szigetelték le a lakást kívülről, és cserélték az ablakokat műanyag nyílászárókra, 58 m2-es, erkélyes, két szobás, külön WC-s, 5 perc gyaloglással elérhető busz csomópont, posta, patika, kórház, ABC, óvoda... De ugyanakkor csendes környék, kültéri parkoló is tartozik a lakáshoz, belül festettünk 5 éve, a padló, fürdő, WC régi csak, a konyha meg egy éve lett felújítva, fém 12 ponton záródó bejárati ajtó, alacsony rezsi, pince, egyéb tárolók használatának joga..... stb. Így kínáljuk 8,5 millióért, keleti országrész, megyeszékhely. A környéken kb. 10 milliónál kezdődnek a lakások, egy-kettő van 7-7,5-ért, de azok erősen felújítandó állapotban vannak.
Én is gondoltam rá, hogy itt a bejáratnál kiragasztom a hirdetést, hátha, és rászánjuk a képfeltöltésre is a pénzt, sürget minket az idő :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!