Melyik zsákos beton a legalkalmasabb egy kültéri, 1-2 négyzetméteres udvarrész fedéséhez?
A terület kicsi, maximum két négyzetméteres, szabadon áll, ki van téve esőnek, hónak, kutyapisinek, stb.
A városunkban csak OBI van, így innen kell zsákos betont hoznom. Melyik márka vált be nektek a legjobban?
A zöld-sárga zsákos Sakret Estrich 30 kilósat írják egyedül kültérinek (1.299Ft). Esetleg másik fajta a listából?
Kell valamire különösen figyelnem a betonozáskor?
Csak egy szabadon álló, töredezett betonnal udvarrészre szeretnék újabb 5-6 centi friss betont ráhúzni.
Tüzép van természetesen, arra gondoltam, hogy Praktiker és hasonlók nincsenek. Gondolod, hogy a Tüzépen jóval olcsóbb a zsákos beton, mint az Obiban?
Mindenképpen zsákosat kell vennem, mert nem tudjuk behordani az utcáról a betont, vagy pumpát rendelni a betonkeverős tüzépes autó mellé. :)
Nem olcsóbb, a háló viszont szinte biztos, hogy olcsóbb.
Ha süllyedésből ered ez a töredezés, azaz az egész lemez el van törve, nem csak felfagyva van itt-ott, akkor ha ráhúzol egy 5-6 centis réteget, az ismét el fog törni. Nem vagyok kőműves így azt nem tudom megmondani, hogy ebben az esetben fel kell-e verned az egészet és vas majd beton vagy rábetonozhatsz-e erre úgy, hogy alá raksz vasat. Ha ez utóbbi áll fönn, akkor valami hozzáértőt érdemes erről megkérdezned, mert máskülönben ablakon kidobott pénz lesz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!