Kiket és miért zavar vagy zavarna egy esetleges ingatlanár csökkenés?
Rengeteg ember tudna ingatlant vásárolni, azok is akik esetleg eddig nem tudtak, kisebb lenne a lakosság hitelkitettsege, magasabb lenne a biztonság érzet, lenne normális piac , jobban működne az epitoipar stb...
Ez miért nem lenne jó? Miért ilyen ellensegesek azokkal az emberekkel itt a gyakorin akik árcsökkenést prognosztizálnak?
Kérdező!
Mond, hogy elmúltál már 14 éves.
(Mert kb azon a szinten vagy.)
#24 értem, es részben igazad van de amint látod a jelenlegi tularazottsag is negatívan hát a gazdaságra. Valamikor korrekció kell
Én legalább 30-40% korrekció prognosztizálok lokáciotol függetlenül.
#26 miert lenne bank csőd? Utána olvastam a bankok függetlenek teljesen az ingatlan áraktól
#27 ezért lenne jó egy izmosabb korrekció. Nagyobb korrekció, magasabb tranzakciós számot jelent. És feltételezhető ezáltal hogy az epitoipar élénkül.
A lakóingatlanok árai az infláció miatt mindig csak felfelé mennek.
Aki vett 2010-ben 55 m2-es panelt 12 millióért, az nem fogja oda adni 30 alatt jelenleg mert itt a környéken 35-40 között mennek (630-730000). Senki sem olyan nagylelkű, hogy lemondjon 20-25 millióról. Mindezt úgy hogy 790000 ft/m2 től indulnak az új építésűek fűtéskészen, amiből lesz 850-900000 mire beköltöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!