Vennél olyan lakást, ahol padlófűtés van és minden helyiségben járólap van (a hálószobában is)?
Figyelt kérdés
Kinéztem negy eladó lakást, de emiatt nem tudom, hogy érdemes -e vele foglalkozni. Nem régi amúgy, pár éves társasházban van. Eleve mindig arra figyelni, hogy ne tologassam a széket, asztalt, az íróasztalnál se gurulgassak a forgószékkel, mert feljön az alattam lakó és rámgyújtja a lakást. Meg ha valami nem klappol a fűtéssel akkor lehet felverni a járólapot. Lehet egyáltalán pl laminált padlót rakni helyette? Meg amúgy is a szobában szerintem legyen parketta vagy laminált.2023. júl. 6. 21:45
21/21 anonim válasza:
Ahogy már írták a padlófűtést nem véletlenül használják ott ahol steril környezetre van szükség. Parketta, laminált vagy bármiféle műanyag származékot a lehető legnehezebb tisztán tartani. A laminált egyébként is olyan mint a műanyag evőeszköz. Nem is értem , hogy gondolhatja bárki is , hogy a laminált a jó.
Radiátorok belsejében felgyülemlik a kosz/por amit szinte lehetetlen normálisan kitakarítani. A mostani lemezradiátorok igazi porfészkek.
Összességében egy padlófűtéses kő, kerámia, márvány felületet ezerszer könnyebb tisztán tartani és a "pormentes" környezetet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!