Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ennyire njncs munkájuk az...

Ennyire njncs munkájuk az ingatlanosoknak?

Figyelt kérdés
A héten éppen reggeli készülődésem közben csengettek a kalutelefonon (nem nyitom ki általában, csak ha tudom, hogy várok valakit/valamit/jönnek leolvasásra, stb. szóval most sem engedtem fel senkit). Hallom utána, hogy más lakásban is szól a csengő, gondoltak biztos jöttek valakihez, mert felengedték és az előző csak téves volt. Nem telt el 5 perc, elkezd izomból kopogni az ajtómon, kinyitom, egy szétparfümözött öltönyös díszgúnár csávó. Elkezdi: Ingatlanos vagyok, ez a lakás eladó? Mondom nem. Jó, akkor a melletted lévő? Mondom albérlet, így nem tudom. Oké, akkor a szemben lévő? Mondom figyelj, ha van eladó lakás itt akkor valószínűleg a tulaj már intézkedett és nem az embereket kéne itt zaklatni. De ő csak eladó lakást keres, blabla. Meguntam, rácsuktam az ajtót. Utána az összes lakóhoz felkopogott. Csak szerintem gusztustalanul pofátlanok és személyes teret sértőek?

2023. jún. 30. 07:42
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Budapesten belül ez akkor is max 10%, de inkább 6. Pláne az élhető kerületekben és a budai oldalonm Pest megyei aggloban szerintem hasonló a helyzet én vidéken várok csökkenést, bár lehet az új kibővített CSOK+babaváró ott megint fel fogja nyomni az árakat = nem lesz nominális árváltozás.
2023. júl. 7. 06:42
 22/22 anonim ***** válasza:

"hiszen a piaci folyamatok makrogazdasági összefüggéseit nem tudod elemezni."

:DDDDDDDDDDDDDD aha

2023. júl. 7. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!