Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Más is járt ilyen nyomorultul?...

Más is járt ilyen nyomorultul? Ingatlankérdés

Figyelt kérdés

Főként ventillálni jöttem.

Én annyira szerencsétlenül jártam, hogy szegény családból származom, akkor amikor 8-9 millió volt egy 60 nm-es panel, az egész családom nem tudott összedobni nekem 10% önerőt, úgyhogy a barátomhoz költöztem, neki volt lakása. Gondoltam örökké tart, de persze nem, így most sokkal idősebben kéne vennem lakást úgy, hogy már van önerőm (10M) amit saját magam összespóroltam 14 év alatt, de már 40 millió egy olyan lakás amire szükségem lenne. Annyira bosszant, tudom, engedjem el, de egyszerűen nem igaz bakker, 2009-ben kerestem 120.000 ft-ot, annak a tízszerese elég volt az önerőhöz, akkoriban vette a barátom az újépítésű 40 nm lakását 13 millióért! Akkoriban rengeteg új építésű lakás volt és ha időben szállt be valaki, bagatell összegért hozzájutott. Most keresek 450-et, ennek 30*osa kell most az önerőhöz és most egy új építésű lakást meg se tudok fizetni! Panelt tudok venni, azt is külső kerületben életem végéig eladósodva! Ez annyira idegesít, hogy elmondani nem tudom. :( Ha anno a családom csak egy kicsit tudott volna segíteni...ha nem költözök a barátomhoz, hanem egy évig félreteszek... ilyen apró dolgok teljesen tönkreteszik az ember lehetőségeit. Ma akinek a fővárosban van lakása, az gyakorlatilag gazdag ember és nem kell hajtania a pénzt, mert amije neki van, az nekem 20 évnyi munkám.

Bocsi, tudom, ez nem igazi kérdés és megoldás sincs rá.

2023. jún. 11. 11:09
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
9%
A többség aki elérte, az jókor született vagy örökölt, nagyon kevesen érték el saját erejükből a budapesti lakást manapság. Sokaknál többet tettem már érte, mert minden sz@r munkát elvégeztem, ha kellett.
2023. jún. 16. 00:39
 42/42 anonim ***** válasza:
12%
Ez az ingatlanos topik tele van több lakással rendelkező gazdagokkal, akik nem értik mások problémáit. Régen sokkal könnyebb volt lakáshoz jutni, van olyan távoli rokon, akinek 2 budapesti belvárosi lakása is lett azon kívül ahol lakik, pedig nem diplomás. Jókor volt jó helyen. Attól ő semmivel sem volt jobb nálam, mert ma nwm tudna venni egyet sem ilyen képességekkel, ami neki volt.
2023. jún. 16. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!