VH Központ Kft. más néven Végrehajtási Ügyek Központjával ingatlanvásárlás terén kinek milyen tapasztalata van? Jártam náluk és nagyon fura az ügymenet. Ha van olyan, aki az ügyfelük volt, tudott ingatlant venni?
anonim 21
Én nem pazarlok rájuk sem időt sem pénzt többet. Mostanában gyamús hirdetést sem láttam, ami mögött esetleg ők állnak.
Ez egy tipikus csalási módszer, hogy árverés alatt álló ingatlanokat kínálnak több hónap ügyintézéssel, mire az letelik már sehol nem lesz a pénzed
Már sok éve működik ez a csalás, ha elkapnak egy bűnszervezetet valaki más újrakezdi és sosincs vége
23 .as
Az úgy qva fsz.a. hat akkor nincs mit tenni mint Tv ,sajtó ,illetve ajanlottak jogi fórukon meg nagyon hiteles segítsegnyújtast . Es az pedig nem más ,mint az SZTFH Hivatal sőt a NAIH al is buntethetnek vh -kat!!! A csalás soha nem évül el!😏
Kedves eddigi hozzászólók!
Várom Pinter Tibor ,jelentkezését ,aki szinten hasonló cipőben jár ,mint én és befizetett a VH nál...
Jó lenne osszefogni s beszélni ... udv.
Üdvözletem!
Szintén ugyan ez a helyzet nálam is. Múlt héten még hitegettek vele, hogy lesz előre lépés, de mostmár elfogyott a türelmem. Csatlakoznék én is.
26 es 27 es anonimok!
Írtam privatban üzit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!