Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » VH Központ Kft. más néven...

Kunigundakincs kérdése:

VH Központ Kft. más néven Végrehajtási Ügyek Központjával ingatlanvásárlás terén kinek milyen tapasztalata van? Jártam náluk és nagyon fura az ügymenet. Ha van olyan, aki az ügyfelük volt, tudott ingatlant venni?

Figyelt kérdés

#ingatlanvásárlás #végrehajtó iroda #Végrehajtási Ügyek Központja
2023. máj. 9. 18:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ket utolsó hozzászólónak irtam privatban de még nem jeleztek vissza. Kerdeseim merultek fel ,hogy nem e a VH kozpont ír maganszmélyként s kiadjak magukat ,olyannak akik mar így meg úgy vettek tőluk lakast....?! Ugyanis beszeltem velul telefonon és emlitette az Úr ,hogy olvassak ezeket a fórumokatnes valós az irodájuk stb.

.. na már most ha valos valami nem figyelil ennyire a fórumokat melyeken kételkedő emberek írnak veluk kapcsolatban 🤷‍♀️

Nekem marc ota nincs adasvetelim de a betekintest igerik hetek óta..en mar nem értek semmit.. valaki aiintenylegesen is vett tőlük ,az írja mar le a pontos menetét ki ki után jott stb ........ van e kozjegyzőjuk vagy ugyvedjuk stb .. nagyon fontos lenne nem szeretnem ha úszna az eddig befizetett pénzem😔

.

2023. jún. 15. 15:02
 12/30 A kérdező kommentje:

Amit a 7. hozzászóló linkelt be, az 05.15-én került ki és 06.02-án frissítették:

Tájékoztatás a VH Központ Kft. és MO-TO-ER Vagyonkezelő Kft. társaságokról

Az állami tulajdonú, MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó ingatlanok értékesítését a Magyar Állam nevében maga a Társaságunk végzi, a rá vonatkozó hatályos jogszabályok alapján.

Az eladásra szánt ingatlanokat az EAR felületünkön hirdetjük meg, az értékesítéshez közreműködőt nem veszünk igénybe.

A vonatkozó jogszabályok értelmében az MNV Zrt. nem áll, nem állhat semminemű üzleti partneri vagy egyéb jogviszonyban közvetítő társasággal, így a VH Központ Kft.-vel, továbbá a MO-TO-ER Vagyonkezelő Kft.- vel sem.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az MNV Zrt. nevében egyetlen társaság sem jogosult fizetési kötelezettséget támasztani az MNV Zrt. által értékesíteni tervezett ingatlanok kapcsán. Amennyiben ilyen körülmény kerül a tudomásukra, azt kérjük jelezzék az info@mnv.hu címünkön.

Az MNV Zrt. által értékesíteni kívánt ingatlanok honlapunkon az alábbi linken érhetőek el.

Elektronikus Aukciós Rendszer

Forrás: [link]

Ha magánszemélyként kukkolnak ezeknek a cégeknek a képviselői a fórumokon, hát jó szórakozást nekik.

2023. jún. 15. 16:38
 13/30 anonim ***** válasza:

Igen, én raktam ki, mert után jártam mindennek, amit csak elmondtak. (Lehet ebből lett a közlemény is) Viszont úgy látszik, hogy nem teljesen fedi a valóságot. Írtam én is a kommentelőnek, aki vett már tőlük lakást, de válasz nem jött…

A kérdezőnek sikerült már 1-ről a 2-re jutnia? Mert szép és jó amit elmondanak, de ennyi pénzt nem minden földi halandó szeretne kidobni az ablakon… Ha addig jó vagy amíg utalsz utána elfelejtenek, akkor inkább hagyom. Pedig én is szerettem volna élni a lehetőséggel.

2023. jún. 18. 11:07
 14/30 anonim ***** válasza:
8 -as es 10- es hozzászólóhoz szólok! Ha tenyleg vettetek tőlük lakast,miert nem válaszoltok a privát uzenetekre ?!! Szerintem sokunk orulne ,ha itt reszletesen leírnátok menetét! Volt e ügyved közjegyző a nullasigazolasokat hogyan inteztétek ? lakas betekintés stb hogyan zajlott??? Kiváncsian várjuk a választ . !
2023. jún. 18. 18:05
 15/30 qkker1 ***** válasza:
88%

"8 -as es 10- es hozzászólóhoz szólok! Ha tenyleg vettetek tőlük lakast,miert nem válaszoltok a privát uzenetekre ?!!"

Valószínűleg ők is úgy vannak vele, mint én, hogy rühellik a privátozást!

2023. jún. 18. 18:20
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

15. Qkker1 !

Ha figyeltél volna ,korabban már rá kérdeztem ugyan arra amire nyilvan privatban is kérdeztem tőluk!!! Tehát nyilvánosan megkérdeztem ami erdekel es rajtam kívűl pont a reszletekre kivancsiak es ők is föl tették nekik a kérdest ,ha már ők bizonygatták , hogy nekik minden smakkolt a sok várakozási időt leszámítva.

Figyelni kéne s nem támadni!

2023. jún. 18. 21:07
 17/30 qkker1 ***** válasza:
84%
Névtelen barátom, nyugi, mert még a végén megüt a guta!
2023. jún. 18. 21:33
 18/30 anonim ***** válasza:

7es vagyok. Vagy 13as. Mindegy. Semmi baj, ha nem akarnak privátban válaszolni. Gondolom kaptak hirtelen pár levelet, hogy részletezzék a vásárlás folyamatát (köztük tőlem is), és nagyon nincs kedvük mindenkinek válaszolni.

Én már csak kivárok, a kommentekből okosabb nem lettem, kíváncsi vagyok mi lesz a kérdező lakásvásárlásával, utána döntök (remélem annyit megír, hogy végül sikerrel járt-e, vagy kamu az egész).

2023. jún. 18. 22:32
 19/30 anonim ***** válasza:

18 as, én is befizettem a szerződést és az elővásárlás összegét . Amint sikerul velük és végre a nevem a tulajdonilapra rá kerül ,jeletkezem !

Nem is merek viszont abba belegondolni ,hogy ha kamu ,hová fordulhatok feljelentésért.... 😓

2023. jún. 18. 23:37
 20/30 A kérdező kommentje:
Anonim 13, én elengedtem ezt az opciót. Hagyományos módon keresek tovább.
2023. jún. 19. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!