Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van így esélyem lakáshitelre?

Van így esélyem lakáshitelre?

Figyelt kérdés

Nincs ingatlanom fedezetnek, nincs kezes, aki aláírná a papírokat.

27 éves nő vagyok, családom nincs egyedülálló vagyok. Egy kis egyszobás panelt szeretnék venni, a saját lakás a legnagyobb álmom. A fizetésem pótlékostól nettó 260 ezer, de fix. és biztos munkahelyem van, egy gimnáziumban tanítok már 3 éve.

2023. ápr. 27. 21:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
24%
Csak kivárni tudsz és gyűjtögetni, nincs más lehetőség. Nekem kb. dupla a fizetésem, mégsem mernék 20milló hitelt fölvenni. Adna a bank, mert csak nyereségesek lehetnek, de a mai bizonytalan és tervezhetetlen világban bolond az aki őrült nagy hitelekbe veri magát. Amit 5éven belül nem tudsz visszafizetni, azt el is lehet felejteni, akkora soha nem látott bizonytalanság állt elő.
2023. máj. 8. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!