Nincs ingatlanom fedezetnek, nincs kezes, aki aláírná a papírokat.
27 éves nő vagyok, családom nincs egyedülálló vagyok. Egy kis egyszobás panelt szeretnék venni, a saját lakás a legnagyobb álmom. A fizetésem pótlékostól nettó 260 ezer, de fix. és biztos munkahelyem van, egy gimnáziumban tanítok már 3 éve.
Borsod és Baranya is 25 millió belépő szinten. Persze mehetsz egy ózdi telepre vagy Pécs gettótelepére és társaiba, de az minden csak nem élhető környezet. Olyan helyen, ahol biztosítottak a normál életkörülmények, közlekedés, szomszédok, munkahelyek, ott olcsóbban nem lesz.
2023. ápr. 30. 14:17
12/21 anonim válasza:
Amit #11 írsz, az így talán igaz, de olyan falut tudok ahol az általad felsoroltból (közlekedés, szomszédok, munkahelyek), a közlekedés rossz nagyon (napi 3-4 busz), de autóval 10km-re van munkahely. És 10-ért van jó ház. Ez dél-borsod. Baranyát nem ismerem annyira.
Igazából az a nehéz, hogy a közbiztonság részét csak ha ott élsz, tudod igazán felmérni.
2023. máj. 2. 08:19
13/21 anonim válasza:
Tatabánya?
Illetve Bicskén van egy 80-as évek lakótelep, kicsi, néha van eladó lakás, normál környék, olcsó.
Vagy költözz Várpalotára, ott olcsóbb a lakás, helyben vannak gimnáziumok tudnál ott dolgozni, és annyira nincs messze Pesttől, be tudsz járni bulizni meg a szabadidőt eltölteni.
2023. máj. 2. 08:27
14/21 anonim válasza:
Ugyanígy Dorog is szóba jöhet.
2023. máj. 2. 08:28
15/21 anonim válasza:
Bár ezekhez a félig-agglomerációs kisvárosokhoz mégy gyűjtened kell, mert sajnos 20 felett vannak a garzonok.
2023. máj. 2. 08:35
16/21 A kérdező kommentje:
Egyedülálló nőként annyira nem vagyok bátor, hogy egy borsodi faluba merjek költözni.
2023. máj. 2. 17:12
17/21 anonim válasza:
#16 Ennek nem sok alapja van. A 33-as buszra is fel mersz szállni hajnalban vagy este nem? Ott is ki tudja ki utazik. Borsodi faluba az a különbség, hogy ismered, ki utazik. Plusz ahol laktam kapukat se zárják. Nincs betörés. Miért lenne? Mindenki szegény, nincs mit elvinni. A legnagyobb környékbeli bűntény, ha valakit rajtakapnak, hogy a Tiszán orvhalászik. Mondjuk ha a nagyvárost szereted, akkor a nagyvárost szereted, ez érthető.
2023. máj. 2. 17:21
18/21 anonim válasza:
Sajnos a bankok ilyen nettóval rád se fognak nézni.
2023. máj. 3. 16:43
19/21 anonim válasza:
4 M önerő? Az tuti kevés 17 éve volt 3. A fizud is kevés szerintem ,sajnálom:( A szüleidről pedig nem írok inkább semmit.:(( Fel a fejjel! Tudom nem a témához tartozik. Ha külföldre mennél lenne esély egy saját lakásra, drukkolok hogy sikerüljön.
2023. máj. 3. 21:27
20/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Amúgy Pest környéke nem jöhet szóba? Ha lenne adóstársad meg úgy is nehéz lenne, mi annak idején vert izzadtunk mire adott valamelyik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!