Hitellel vennék majd lakást. Mit jelent, hogy kell rezsiszámla?
Évek óta albérletben lakom, az is a bejelentett, állandó lakcímem.
Hamarosan szeretnék lakást venni, szükségem lesz valamennyi hitelre is.
Nézegetem a bankok igényeit, és sokszor látok olyat, hogy vezetékes telefon meg rezsi-számlát kérnek. Mit jelent ez pontosan? Ugye csak azt, hogy a lakcímemre de nem a nevemre szóló számlákat akarják látni, hogy rendesen fizetve vannak. A számlák nyilván a tulajdonos nevére szólnak, nem az enyémre, én csak bérlő vagyok. Esetleg a telekomos számlát tudnám felmutatni, ha muszáj a névnek is egyezni, mert a kábeltévé,vezetékes net és egy nem használt vezetékes telefon előfizetés az a saját nevemen van. Jól okoskodok, vagy tévedek?
Nincs saját lakásom, írom, hogy lakást bérelek. Amelyik lakást bérlem, amire a lakcímkártyám szól, annál a villyan, gáz, víz-számlák a tulajdonos nevére jönnek, többnyire díjneten keresztül én fizetem az én számlámról kártyával őket, de maga a számla nem az én nevemre szól.
Fura lenne, ha csak az vehetne lakást, akinek már van sajátja, anélkül meg nem sok rezsiszolgáltató szerződik a bérlővel.
24 milliót vettem fel 2022.04 ben. Kerdezték van vezetékes telefonom, mondtam nincs, és nem is lesz.
kérdezték vannak rezsi számláim, mondtam semmi sincs a nevemen.
Kerdezték, a telefon előfizetéses, mondtam igen, de ceges flottás és nem én fizetem. A következő kerdésük az volt a céges számon mindig el tudnak érni, mondtam hogy igen.
Kaptam hitelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!