Nagyon sok ingàzni?
Oda vissza 72-72 km sok naponta?
Budapest es pest megyei közseg kozott?
Egyèb otlet ha ott van hazam, ellenben minden idekot?
Falun lakom, itt nincs normális munka, így napi 70 km-t ingázom kocsival, ami kb 2x40 percet jelent naponta. Annyira rossz a tömegközlekedés, hogy reggel 4.30-kor kéne indulnom, este 5.15-re érnék haza, ráadásul vonat és helyi buszbérletet is kéne vennem, így nem sokkal kerülne kevesebbe, mint az autó.
Őszintén szólva ki lehet bírni, de én gyűlölöm az ingázást, ha lenne más lehetőségem nem tenném.
Én max 30 percet vagyok hajlandó ingázni kocsival, amit úgy kell érteni itthonról a cég parkolója közötti távolság megtétele.
Kb fél évig ingáztam kocsival napi 2x1,5 órát és besokaltam tőle. És ez volt az optimális idő, ha volt egy kisebb dugó az M1-en máris 2+ óra lett belőle. 8-17 munkaidő, kb 6:30-18:30-ig tartott.
Jelenleg már 5+ éve 4+4 folyamatos 12 órába dolgozok, a hónap felében nem dolgozok, és ez napi 12:30-be kerül alkalmanként. Azaz kb időben ott vagyok, mint mikor irodai munkás voltam, csak soha semmire nem volt időm.
Ha busszal járnék akkor 4:40 kor indulnák és 19:15-re érnék haza nappalosba. Éjjelesbe pedig 16:50-7:30, szóval autózok inkább.
9, nem késhettem volna.
Nem értem, nektek alap, hogy ha nincs busz kényelmesen, akkor késhettek? :D
Évente 230 munkanap, 33000km megtett út.
5 liter/100km gázolajjal számolva 1650 liter, kb 1 millió ft.
+ 1 olajcsere
+ 2 évente új téli/nyári gumi
+ Autópálya matrica
Időben kb 2 óra naponta.
Évente kb 500 óra autózás. Kb ugyanennyi idő kell egy erős középfokú angol nyelvtudás megszerzéséhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!