Csak akkor vállalnám, ha az alábbiak közül legalább az egyik (de inkább több is) fennállna:
- végképp nem lenne más lehetőségem a családom eltartására;
- vonattal tudnék utazni, és mind a lakásom, mind a munkahelyem elég közel lenne az állomásokhoz;
- csak pár évem lenne nyugdíjig és úgy gondolnám, hogy addig most már fél lábon állva is kibírok bármit.
2023. márc. 5. 22:12
3/26 anonim válasza:
Időben mennyi? És autóval vagy tömegközlekedéssel?
2023. márc. 5. 22:22
4/26 anonim válasza:
Attól is függ, hogy Budapesten hova kell menni.
Mert ha valahol autópálya-bevezető mellett, akkor lehet, hogy a 70 km az egy óra alatt megvan. Ha át kell menni a város másik végébe, akkor simán lehet két óra is.
2023. márc. 5. 22:36
5/26 anonim válasza:
Ha van 1 kényelmes közösségi közlekedés,ami még gyors is,kibirható.
Nagyon sokan ingáznak,ennél rövidebb távon hosszú menet idővel.
Vannak fővárosiak,akiknek a városon kell keresztül menni 30 km-t,csúcs időben araszolva .
2023. márc. 5. 22:37
6/26 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy időben mennyi. Nálam másfél óra lenne a határ, de ezt úgy számolva, hogy otthon kilépek az ajtón, addig, hogy elkezdem a munkát. (Tehát az már nem játszik, ha ugyan 1 óra 10 perc az út, de csak úgy jár a vonat/busz, hogy fél órával korábban kell érkeznem. És persze ugyanúgy visszafelé is, munka után másfél órával legyek otthon.)
2023. márc. 5. 22:55
7/26 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy 30 kmt utaztam, de olyan élhetetlen szarfos tömegközlekedéssel, hogy a 6.45öst kellett elérnem, hogy 8kor kezdjem a munkát... amihez 6.20kor kellett elindulnom otthonról. Ugyanez visszafelé. Kiégtem a p.csába kb másfél év alatt...
2023. márc. 5. 23:27
8/26 anonim válasza:
Ha háztól házig visz egy járat, pl. vonat, akkor nem sok.
2023. márc. 6. 00:14
9/26 anonim válasza:
7: És ha kicsit késhettél volna? Mikor volt a következő járat reggel?
2023. márc. 6. 00:16
10/26 anonim válasza:
Én 67km-en ingázok.Amennyiben anyagilag és idegileg (nekem ez a 67km úgy 50perc) nem megterhelő akkor megéri. Mi is így tudtunk egy szebb és nagyobb családi házba költözni, hogy ezt a távot bevállalom. 6éve volt ez, de nem bántam meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!