Szerintetek megeri olcsón venni lakást távolabb és ingazni vagy full drágán megvenni de közel?
Lenne egy kertes belterületi ingatlan 6,5 millióért viszonylag jó állapotú furdoszoszobaval és 2 szobával.
Viszont 40 km re van a munkahelyemtol és 30 km re a külön nevelkedo gyerekemtol.
De a munkahelyem és a gyerkőc egy úton van szóval munkába menet vagy visszafelé útba esik a lányom nincs plusz km.+ bevásárlás is útba esne és úgy kb minden ügyem.
Itt ilyen 18 millióért mennek a panel lakások szóval egyedül nekem esélytelen
Kocsim 1,4 és motorral megy szóval nem eszik sokat de igyis olyan 50 60 e plusz lesz havonta ahogy számolgatam.
Viszont a törlesztő részlet mivel hitel lenne nagyobb részt elég olcsó lenne 60 70 e lenne tíz évre
Így akkor 110 120 nal + nal tartanék törlesztő és benzin költség teren ami még mindig elég jó főleg hogy csak 10 evves hitelt vennék fel nem 20.
viszont az üzemanyag ár korlátozás megszüntetése majd egyszer hatalmasat fog ütni.
Nem ad a munkahelyed közlekedési támogatást?
Először ennek nézz utána!
A többit meg csak a te anygi lehetőségeid szabják meg, ebbe nehéz beleszólni.
Én napi 2x 50 km-t utazom, igaz vonattal, mert gyorsabb mint az autó.
Abban a térségben ahova költöznek a tomegkozlekedes nem megoldás csak busz van és munkahelyem 3 átszállással közelíthető meg.
Amúgy ad támogatást 9 ft/km ami most kb semmi
Ez komplikatabb. A munkahelyeden tervezel lenni meg 20 evet? Ha az megszunik hol kapsz nagyobb eselyel masik melot?
Ok 40 kilometer, de kiszamoltad hogy az evente mennyi osszesen? Szerviz, kopo alkatresz, uj auto? Egyaltalan az ut minosege, forgalom?
Inkabb kozel, max 20 km.
5 # kistelepules és ez a terület ahol van régen zárt kért volt nemrég lett belterülete minositve .
Vegulis vannak ilyen áron házak csak azok zartkertiek magyarul lakashitelt nem tudok rájuk felvenni
Csak draga személyi hitelt.
Csok nélkül, egyedül Melos fizubol ami kb 300 e nettó plusz egykis év végi jutalom meg cafeteria
20 30 milliós ingatlan 20 evves hitelel se opció
Zárt kert lenne nekem jó mert kocsival igazából úgy hogy nem lakik velem gyerek semmi probléma nincs azzal.
Csak azokra senki nem ad hitelt
7#Igen de 3 4 szeres áron?
Amugy 6,5 millaert mindenkep Belevagnek ha nem félnek annyira attól hogy az üzemanyag ár berobban mert akor ott leszel jó messze és nemtudok dolgozni bejárni.akor meg vége a dalnak.
Amúgy én egyedül lakokontenerben is elaknek vagy bárhol de vezetékes víz és áram kell ott megmar vagy putri az egész kb bontás szint és olcsó
Vagy ára a csillagos ég .
Azt hiszem Kínában vagy Hollandiában volt olyan lakopark amit kontenerekbol csináltak olyan jó lenne ha ebből is lenne itthon.
Nemcsak a középosztálybeli embereknek kéne házakat építeni.
Jelenleg hol laksz?
Irtad hogy a 18 millios panel eselytelen, tehat akkor elmeletileg vagy a 6,5 millios haz, vagy semmi.
Ha most alberletet fizetsz akkor inkabb vegyel hazat 6,5 millioert.
Szerintem talalnal te helyben is munkat ha fizikai munkat vegzel.
A kis falvak kozeleben is vannak kisebb muhelyek pl ablakgyarto muhely, lakatosmuhelyek, asztalos muhelyek, epitoipari vallakozasok. Pl komuveskent is megtudsz keresni havi netto 300-at akar egy kis faluban is. En falun nottem fel, lakatam is sokaig es dolgoztam helybeli vallakozonak akinek ott helyben is volt munkaja es videkre is jartunk az o autojaval, tehat nekem uzemanyag koltsegem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!