Szerintetek ez az ingatlan túlárazott vagy ez a reális ár?
54 négyzetméter és 130 millió forint, tehát 2.4 millió / négyzetméter. De csak berendezéssel együtt lehet megvenni 135 millióért…
És van parkoló, de az is 14 millió +, ha kell.
A képekből nekem úgy tűnt, hogy a legfelsőbb szint (a terasz alapján), de elvileg 7 emeletes a ház és ez a 6. emelet. Vagyis ennyi pénzért még laknának felettünk…
Ti mit gondoltok? Ennek ezek a környéken nagyjából ez az ára, vagy erősen túlárazott?
"14 milliós parkolóhelyről teremgarázsban még életemben nem hallottam. 2.5-3 millióért, max 5-6 millióért szokták adni"
Te valami tanyáról, vagy az Avas lakótelepről írogatsz Ember?
Én az ÖSSZES eladó lakást figyelembe vettem a kerületben, méret, felszereltség és építési évtől függetlenül…
2536 ingatlanból ez a 148. legdrágább, úgy hogy az előtte szereplő 147 lakás mind sokkal nagyobb!
Tehát tényszerűen túl van árazva…
Valószínűleg a tulaj azt gondolja, hogy az engedélyezett airbnb ekkora felárat ér.
Aki kiköhög 130 millát erre annak megéri...
Én a büdös életben nem tenném még ha lenne is ennyi pénzem.
Hát öregapám aki ezt ennyiért megveszi, annak ritka ostobának kell lennie :D.
Ország nyugati részén ahol lakom (tehát nem Alsó-Kígyósról írok most) ugyan ilyen lakások kb 50 millióért mennek berendezve (ennél kicsit gazdagabban berendezve). Fűtéskészen mondjuk 40-45 millió. Hasonló Penthouse jellegű lakást nézegettem innen 4 kilométerre 30 pár millióért fűtéskészen.
120 millióból olyan családiházat építtetek (De még szerintem a fővárosban is), hogy beszarsz. Nem egy ilyen hitvány hetedik emeleti 56 négyzetméteres egyszobás lakást... És biztos lesz olyan hülye, aki megveszi. Vállalkozó apuci a drága kislánynak hogy legyen hol lakni egyetem alatt. Vagy sugar daddyk a 22 éves barátnőiknek, hogy legyen hol csinálni a körmös bizniszt.
"elvileg 7 emeletes a ház és ez a 6. emelet" - Kedves kérdező! A hirdetés szerint a ház 7 szintes, szerintem földszint + 6 emelet.
Én ennyiért inkább valami balatoni panorámást vennék, persze ki mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!