Ha egy házat már több mint 2 éve árulnak ugyanazon az áron, akkor vagy túlárazott vagy valami miatt nem jó vétel?
Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 19:17
2/15 mindentudó99 válasza:
Pont ahogy írod. Túlárazott vagy valami miatt rossz vétel. Rossz szomszédság rossz környék bármi lehet
3/15 anonim válasza:
Nem gondolom hogy túl árazás miatt nem kel el.
4/15 Revolúcióbiológus válasza:
2 év azért nem túl hosszú idő az ingatlanpiacon. Mármint az elmúlt időben az árak volatilitását tekintve persze az, de ahhoz viszonyítva, hogy egy ingatlan kiszolgál 100-120 évet (egy értékesebb 2-300-at) nem lehet túl sok következtetést levonni abból, hogy 1,2 vagy 5 évig árulják.
5/15 anonim válasza:
Vagy a tulajdonosok olyanok, akik vagy határozatlanok vagy igazán nem is akarják eladni.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem hiszem el! Kitettem ezt a kérdést, erre eladták (nyílván nincs összefüggés, hiszen be sem linkeltem a hirdetést)… Pedig már 2 éve figyeltem!
2022. dec. 27. 20:11
7/15 mindentudó99 válasza:
Itt az utcában 10 éve eladó egy ház. Az pl egyértelmű túlárazott
8/15 anonim válasza:
Amit fel ev alatt nem adnak el az tularazott.
9/15 xswerdy válasza:
sokszor van olyan, hogy akár 10 évig is hirdetnek egy házat. Közben persze a piac változik, az eladó meg úgy változtatja az árat, hogy éppen mindig túlárazott legyen.
Egyébként nagy értékű, vagy valamilyen szempontból különlegesebb ingatlannál jellemző a hosszabb eladási idő, mert az nem tömegigényt elégít ki, mint eg panellakás, így kevés érdeklődő várható.
10/15 anonim válasza:
Meg olyan is akad hogy fent marad egy hirdetés 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!