Budapesten mennyibe kerül egy garzon az alábbi városrészekben? (lent)
Újbuda, Ferencváros, Újpest, Zugló, Kelenföld, Angyalföld.
Ezek közül bármelyik érdekes lehet. 30 nm-es garzonra gondoltam 1 fő részére.
Nem földszinti.
25-30 M Ft-ból megoldható szerintetek?
A hirdetéseket eddig böngészve találtam már párat, de nem tudom ezek nem-e áron aluli bóvlik. Vagy tényleg ennyibe kerül.
Mért nem tudod ezeket az adatokat beállítani az adatbázisban?
Mért kell helyetted másnak megtenni?
Nyilvánvalónak hittem, de leírom:
Az adatbázisban már rákerestem és van bőven olyan ingatlan ami ilyen árból kijön. Azt viszont nem tudom, hogy ez egy alulértékelt kínálat-e mert mondjuk problémás házak, csótányok, gáz szomszédok stb.
Vagy tényleg reálisak?
Mert a mi környékünkön volt, hogy volt áron aluli hirdetés, csak a hirdető elfelejtette beleírni a hirdetésbe, hogy patkány és csótány is van a tömbházban és hogy a szomszédok zajosak és problémásak...
Ez azért mégiscsak kritikus információ.
Ha valaki ismeri a piacot az viszont azonnal megmondja, hogy ez az ár mennyire gyanús vagy nem az.
Látatlanban nem tudom megmondani, lehet jó is.
Ismerni kell az adott házat, illetve oda kell menni megnézni többször.
Amit látatlanba tudok mondani, az az, hogy ha elhanyagolt a ház és magas a közös költség, akkor nem érdemes megvenni.
De simán lehet 20 alatt is jót találni, ha az árnak megfelelő méretű és állapotú a lakás, és annak megfelelő környéken van.
Ennyiért reálisan lehet kapni garzont.
11.kerület az neccesebb az a legdrágább,de kérdés panel vagy újépítésű vagy hol a kettő között,milyen állapotú.
De a többiben biztos van beköltözhető,normál állapotú házban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!