Vidéken miért emelkedtek meg hirtelen többszörösére az ingatlanárak?
Figyelt kérdés
2020-ban még 15 millióért lehetett kapni egy Kádár-kockát egy megyeszékhelyhez közeli faluban, ma már 40-50 millió alatt nem találni.2023. jan. 16. 01:08
11/12 anonim válasza:
Videmen szerintem kicsit megállt ez az emelkedés. Vidék nem rossz részén lakom, gyms megye, osztrák határ közelsége. Itt most jopar átadás előtti projektet nézegettem és sok helyen a lakások fele sincs eladva még. Tegnap még olyat is láttam aki 8 % m2 akcióval hirdet már most !!!!
12/12 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. COVID előtt a home office ismeretlen fogalom volt itthon. Aki jó pénzért akart dolgozni, annak költöznie kellett olyan helyre, ahol jobb munkalehetőség volt, több pénzért. COVID után a home office uralkodó lett, így a Szabolcs megyei kis faluból is lehetett budapesti IT cégnek fejleszteni bruttó 1.5M-ért úgy, hogy megvehetted fillérekért a lakásod Szabolcsban. Na ez feltűnt a piacnak, reagált rá, emelkedtek az árak.
Ez ennyi nagyon tömören.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!