Felkészültél arra, hogy mivel fűtesz jövő télen ha -esetleg- nem lesz gáz, vagy esetleg a mostani ár többszöröse lesz?
Egyenlőre gázzal, de ha minden kötél szakad, akkor én is fával fűtök majd.
Szerencsére családi házban lakom és bespájzoltam pár évre való fát.
Ha elzárják a gázt, akkor az ipar is megrokkan.
Azaz, én akkor költözöm meleg helyre.
Igen de nem fával mert miután nem lesz gáz nagyon hamar elfogy a fa is és addig amíg kapható horror ára lesz. Most annak nem látom értelmét hogy bespäjzolok 1 max 2 évre elegendő tűzifát. És utána????
Más irányba gondolkodtam
Egy dolgot még hozzátennék. Oroszország itt fog maradni Európában! Nem fog elköltözni innen a Holdra! Ennek tudatában kellene tudni viselkedni egymással!
Elsősorban nem azon aggódok, hogy nem lesz fűtés, mert így vagy úgy, de azt túl lehet élni, ugyan akár egy erősen megváltozott életvitel mellett, de életben lehet maradni! Ahol nem biztos, hogy életben maradsz és nem biztos, hogy a környezeted is megússza az az, ha világháború tör ki. Márpedig addig-addig b-szogatjuk egymást, míg nem az lesz! Nem múlhat el 100 év nyugiban ebben a k...ott kuplerájban, amit Európának neveznek! Nem akarok mutogatni, hogy kik miatt (mert az vitát szül), de mindig ugyanazok a felelősei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!