Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tényleg ilyen nevetséges...

Tényleg ilyen nevetséges összegű a CSOK?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasgattam, ilyen 10+10 milliós röhejes összegeket láttam. BP-n mit vesz ebből az ember ami 4 főnek (2+2 gyerek) elég? Vannak valami lehetőségek ebben vagy csak egy jónak feltüntetett haszontalan hülyeség?
2023. jan. 9. 20:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ingázás vs városi lét is érdekes dolog.

Győr mellett lakom, Audiba 22 perc alatt érek be átlagos forgalomba, gyér forgalomnál pedig 18 perc. Oda-vissza 52 km, tehát 26 km. Győr Pláza csak 16 km ami 20-25 perc.

A Ménfőcsanaki, Szabadhegyi, Kismegyeri és Szigetben lakó munkatársaimnak is hasonló menet idejük van. És erre felé 30-50 millió egy telek, felénk meg 8. Építkezni meg ugyan annyiba kerül.

Én jobban örültem volna a csok nélküli életnek... ész nélkül oda lökni a pénzt az építő iparnak és csodálkoznak, hogy elszálltak az árak...

Pl: bérházak építésével, ugyan úgy ment volna az építőipar és még az ingatlanárakat is vissza fogta volna. Aztán erre lehetett volna mindenféle kedvezményekkel akár 5-10 évnyi ingyen lakással támogatni a gyerekes családokat. Az albérlet árát pedig lakáskassza szerűségbe rakatni velük.

Végül Orbán is megkapja a gyerekeket, a bérlőknek pedig lesz tőkéjük építkezni... Az eredmény pedig, 5 év alatt nem lett volna 190%-os áremelkedés (Eu felmérés 2022-ből)

2023. jan. 22. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!