Minek hirdeti valaki az ingatlanjat ha nem akarja eladni?
Figyelt kérdés
Volt ég, ingatlan amit még akartam venni. Foglalkoztam volna meg minden. Az eladó felhívást hogy ő igazából nem is akarja eladói csak kíváncsi volt , erre elküldtem melegebb éghajlatra.
Minek húzza az ilyen hülye az időmet?
2023. jan. 5. 15:18
1/11 anonim válasza:
Szerintem meghallotta a hangod és, hogy hogyan beszélsz (gondolom úgy ahogyan írsz) és rögtön meggondolta magát! Illetve gondolom nem mingyed kinek, milyen embernek adja el, ezt joga van eldönteni, hogy kinek adja el és egyszerűbb volt ezt mondani, hogy lerázzon.
2/11 anonim válasza:
Valaki fordítsa már le, mit szeretne ez kérdezni!
3/11 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért. Telefonom bizonyos szavakat priorizal és azt írja le és való igaz nem igazan figyelek erre de szerintem aki akarja érti.
2023. jan. 5. 16:02
5/11 anonim válasza:
Sajnos vannak ilyen emberek, az én rokonom is ezt csinálja. A házunk osztatlan közös tulajdon. Ő percenként változtatja, hogy el akarja-e adni vagy sem. Mi szeretnénk eladni, de nem is merem meghirdetni. Az a baj, hogy ő ki is hívja a vevőjelölteket megnézni, aztán se szó se beszéd lelép én meg magyarázkodhatok... Rohadt egy érzés. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja. Szerintem fél meglépni az eladást ezért táncol vissza az utolsó pillanatban.
7/11 anonim válasza:
Sokan vannak, aki az ingatlanjuk piaci értékére kiváncsiak az érdeklődés alapján megítélve (ingatlanos ugyanis ingyen nem tesz becslést).
8/11 A kérdező kommentje:
#7 rendben de miért etet be. Ez elég nagy szemétség.
2023. jan. 5. 20:32
9/11 anonim válasza:
Mert van az az ár amiért mégis eladná. Ha azt megadják érte eladja, ha nem, akkor nem sürgős Neki értékesíteni, kivár.
10/11 anonim válasza:
Több ilyen házba is belebotlottunk, amíg kerestünk. Elmentünk megnézni, mondtuk, hogy megvennénk, van készpénzünk, tehát akár másnap mehetünk az ügyvédhez, és fizetünk. És akkor derült ki, hogy nem is akarják eladni. Mindig nagyon ideges lettem, hogy miért rabolják az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!