Az ingatlan hirdetők 90%-a miért nem bírja normálisan hirdetni az ingatlanját?
Legyen ingatlanos vagy tulajdonos, egyre megy a saját tapasztalat szerint. Lakásról/telekről kép nincs a hirdetések felénél. Az építési telkek egy jó része nyeles telek, de ezt elfelejtik leírni a hirdetésbe, így nemcsak az én időmet rabolja a tulajdonos, hanem a sajátját is. Volt olyan telek amiről kiderült a helyszínen hogy egy legelő - 2 utca között. Amikor megkérdeztem hogy lehet oda bejutni azt mondta hogy sehogy, de "ezért ilyen olcsó" (megjegyzem egyáltalán nem volt olcsó).
Akinek eladhatatlan ingatlanja van, azt a helyszíni szemle után sem fogja senki megvenni.
Mert reménykednek hogy beesik egy balek aki beleszeret az ingatlanba és megveszi anélkül hogy utánanézne alaposan.
5-nek +áfa!
"arra kapnak fizetést, hogy megmutatták"
Oké, de ha az ingatlant a tulajdonos árulja az mit kap érte? 1 órát az életéből
5: Plusz ÁFA!
Az OC tarifája 6% + ÁFA.
Az 6-10 millió egy közepes pesti lakásnál.
9: A téma az volt, hogy sajnálják az emberek a pénzt jó ingatlanosra.
Ez szerintem nem igaz, hiszen a rosszért is kifizetnek 6-10 milliót.
Nem tudom még mindig, milyen _jó_ ingatlanosra utalt a kommentelő és mennyibe kerülhet az, és mért érné meg az eladónak 10 misinél is többet kifizetni egy eladásért. Várom a 3. hozzászólás írójától a reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!