Eladók, rossz helyen lévő ingatlanjaitok árkergetésével mikor hagytok fel?
Rossz helyen levő ingatlant szeretnél vásárolni?
Mert ha nem, akkor nem mindegy neked, hogy ki és mennyiért akarja adni a portékáját?
Amellett lehet, hogy neked az rossz hely, neki nem.
Elvileg "rossz helynek" minősített településen adtam el a házam, ügyvéddel együtt 10 nap alatt, 2 millióval többért mint amennyiért mások hirdették a hasonló házukat.
Akkor ilyenkor mi van?
Rendezett ingatlan, valósághű képek és civilizált eladó.
Ennyi a titok.
Tegyél ajánlatot kevesebbért. Ha nem fogadja el, nem akarja eladni.
A legtöbb ember nem akarja eladni az ingatlanját. Az, hogy hirdeti, csak exhibicionizmus.
Nincs szükségem az sos pénzre.
Kivárok! Van hol laknom. Az se érdekel, ha sose kel el. Max. letúratom és üres lesz a telek, na bumm.
De akkor se adom oda gombokért csak mert valaki rinyálva jön, hogy az nem ér annyit. Neki lehet, hogy nem ér annyit vagy nincs rá több pénze. Hát ez van, az ingatlanpiac és az élet nem az Üdvhadsereg!
#6 őőő nem értem a logikát, bocs. Ez valami büszkeség, vagy kivagyiság vagy mi akar lenni? Letúratod? Még te fizetsz a bontásért súlyos pénzeket, csak hogy másé se legyen a ház...? Annyi nincs bennetek hogy gondoltok pl. a fiatalokra?
Inkább nekem áll meg az eszem. És nem én rinyálok, hanem a fél ország, főleg a fiatalok.
Tudod mikor kapok röhögőgörcsöt? Mikor 50%+ cigányos faluban eldugva mindentől úgy hirdettek hogy "vállalkozásra kiválóan alkalmas". Mire vállalkozzak, arra hogy ne raboljanak ki? Szép challange.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!