Győrben mi számít rossz környéknek?
Kossuth utca újvárosban, bár utóbbi időben egyre jobb a környék. És nagyon sokat betelepítettek a belvárosba.
Győrben jelenleg mindenhol az egekben vannak az árak... úgyhogy javasolnám általánosan keress, és ha meglátsz egyet jóval olcsóbban az átlagnál, vedd meg azonnal.
Újváros és Sziget egy része régen cigánytelep volt, de most már egyre jobb. Néha egymáshoz egészen közel vannak nagyon eltérő részek: Pl. Kossuth utca külső része még rossznak számít, de a Bálint Mihály utca, Rába utca nagyon is jó környék. A Köztelek utca közmondásosan rossz, a Radnóti utca egy fokkal jobb, az Akác tér környéke meg teljesen jó.
Nekem ezekkel az a bajom, hogy nem tudom, mennyire áll meg a lumpen népség egy utcában, tehát nem mennek-e át hangoskodni vagy éppen lopkodni a jobb utcákba (vandalizmus nyomait mondjuk nem látom a jó utcákban).
Ezzel párhuzamosan viszont Adyváros romlik. Én pl. a Kodály Zoltán utcai tízemeletesekbe nem költöznék.
Általában véve Adyvárosban és Marcalvárosban (mindkettő hatalmas panel lakótelep) a tízemeletesekkel légy óvatos. Eléggé vegyes az összetétele ezeknek a lakótelepeknek, és egy tízemeletesben a nagy számok törvénye alapján szinte biztosan akad néhány lumpen, mások életét megkeserítő alak.
Ill. tapasztalatom szerint errefelé a buszmegállókban is eléggé szedett-vedett alakok álldogálnak. Nem mondom, hogy tartani kéne tőlük, de nem akarnám őket szomszédaimnak.
Révfaluban, Nádorvárosban nemigen van lumpen elem, de oda nem véges, hanem végtelen keret kell a lakásvásárláshoz. :DDD
Egyébként, ha Győrben élsz, és nem vagy elfoglalt, akkor a legtisztább ügy, ha sok hirdetésre jelentkezel, elmész, megnézed a lakást, majd utána a környéken sétálsz egy jó félórát. Akkor a saját benyomásaid alapján tudsz ítélkezni a környékről, ill. egy idő után már érteni fogod, miért annyiba kerül az a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!