Aki el akarja adni Pesten a nem-belvárosi ingatlanját, annak már 300 ezer alá kell mennie négyzetméterárban?
Sajnos egyre több olyan sürgősen eladó hirdetést látok a környéken ahol panel lakások esetén az eladók 300 ezer alá mennek. És még abból is alkudni akarnak lejjebb a vevők. Nincs már az a világ, hogy egy Pesti ingatlanra őrült kereslet van. Minden vevő úgy van vele, hogy válság van, válság áron akar venni, mert tudják hogy ha vége a moratóriumnak akkor sok lesz a kényszereladás.
Az előző válságban volt olyan időszak amikor 150 ezer alá süllyedt a négyzetméterára még a nem legrosszabb, nem Havanna telep szintű paneloknak. Tehát elvileg van hová süllyedni még.
Érdemes most eladni gyorsan?
"Sajnos egyre több olyan sürgősen eladó hirdetést látok a környéken ahol panel lakások esetén az eladók 300 ezer alá mennek."
Na, muti, hol!
#2: Rákerestem újpalotára, négyzetméterár szerint növekvő sorrendbe helyeztem. A legolcsóbb felújítandó, kép nélküli hirdetés négyzetméterára 384,9 ezer volt:
Nincs neked eladó lakásod, venni szeretnél, csak nincs rá pénzed. Gyűjts szorgalmasan és előbb-utóbb sikerülni fog, de nem úgy, hogy ilyen kérdéseket teszel fel.
"2 évvel ezelőtt még egészen más volt a piac mint most."
Lehet, de én most adtam el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!