Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pest déli része minden szempon...

Pest déli része minden szempontból rosszabb, mint az északi?

Figyelt kérdés

Nézegettem a lakásokat főleg Kispest, Újpest, Kőbánya kerületekben. Igazából olyan 35-40 millióért vennék egy kétszobás panelt, ami tömegközlekedés szempontjából jó helyen van.

Azt látom Pest északi része valahogy jobban fejlődik, közelebb is van a Duna-part, több irodaház épül, kevesebb rossz hír érkezik a közbiztonságról. Tényleg Dél-Pest rosszabb annyival, mint észak?

2022. dec. 21. 19:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Kispest, Kőbánya nem egy elit térség. Egyezer sétálj arra, mielőtt kiadsz 40 millát.
2022. dec. 21. 20:36
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg rosszabb, tele prolival meg cigánnyal.

Legyen inkább Újpest, az sem egy Rózsadomb, de azért mérföldekkel élhetőbb.

2022. dec. 21. 21:17
 3/23 anonim ***** válasza:
10%
Bocs, de Újpest az egyik legputribb kerület, zsúfolva prolikkal megy cigókkal.
2022. dec. 21. 22:04
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Újpest azért sokkal tűrhetőbb mint Kispest vagy Kőbánya.
2022. dec. 21. 22:07
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván Újpest is proli, de hidd el, hogy Dél-Pesthez képest még az is jobb. Eleve a metró ott közel van, de Dél-Pesten, ha nem közvetlenül Kispest Határ úthoz közeli részén laksz, már egy csomót kell bumlizni odáig. Aztán Újpesten ott van közel a Duna (vasúti összekötő környéke, Marina-part, a Margitsziget is viszonylag közel), váci úti irodafolyosó...stb.

Esetleg Óbuda Flórián tér környékét nézd még meg, csak az már neccesen fér bele a 35-40 millába.

2022. dec. 21. 22:10
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

Óbudán jobb mint Újpesten de a 13 jobb mint Óbuda.

Kispest és kőbánya felejtős.

Akkor már inkább a 15ker!

2022. dec. 22. 03:22
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Én eleinte ugyanúgy Kőbánya és Újpest között vacilláltam, de Újpestet választottam végül, és egyáltalán nem bántam meg. Sok park van, ráadásul felújítottak, az emberek is normálisak, legalábbis a környékünkön nincsenek problémás arcok. A közlekedés nagyon jó, főleg ha elkészül a metró. Ha esetleg van konkrét utca ami érdekel, írj nyugodtan privátot.
2022. dec. 22. 09:32
 8/23 anonim ***** válasza:
71%

Igen ha nekem nem jött volna össze Óbuda valószínűleg elkezdtem volna nézelődni Újpesten. Viszont tudni kell hogy Óbuda mindig jobb lesz mint Újpest pedig utóbbi rohamosan fejlődik.

Ha teheted Óbuda, ha nem akkor Újpest. Ezek a középkategóriák.

2022. dec. 22. 12:00
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Kőbányán élek, relatív nyugis részen.

Igazából a közbiztonsággal semmi gond nincsen, még csak különösebben rossz arcokat sem láttam erre. Másrészt nyilván azért nem, mert a lakosság erősen lecsúszott proli réteg. Panelban főleg rossz az ilyen lakóközösség, csórók, nincsen pénz semmire, sok az öreg akik meg nyilván szarnak már a világra.

Kispest viszont nem vészes. Egyedüli hátránya, hogy még a metrótól is utazni kell, viszont egészen jó lakások vannak arra, a lakóközösség sem különösebben rossz. Több rokonom él panelokban Kispesten, mindegyikük diplomás ember.

Utólag azt mondom, látatlanban is inkább választanám Újpestet mint Kőbányát. Kispest határ út menti részével viszont nincsen különösebb bajom.

2022. dec. 22. 17:58
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát Kispestnél szálljál ki egyszer a metróból, nem tudom,megáll-e ott most? Nagyon lehangoló volt, mikor utoljára arra jártam,bár nem most volt.
2022. dec. 22. 18:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!