III. kerület ( Óbudai panel ) szerintetek mennyit ér?
Figyelt kérdés
50 m2-es, Óbudán van, a lakótelepen, tehát panel építésű. Lift van. Nem zárószint. Elektromos felújítás megtörtént, festve van. A burkolatok, ablakok újak. Tehát erősen jó állapotú. 2 egész szoba van benne. Nem főútra néz hanem csendes oldalra.2022. dec. 19. 11:48
2/7 anonim válasza:
Ha 40-et adnak érte most, akkor örülj.
Aki 50 milliókkal dobálózik, annak egy vasa sincs.
3/7 A kérdező kommentje:
50 millió? Azért az szerintem túlzás. Nem luxus felújított és nem is Újlipótváros ez. Meg sajnos nem sajnos mégis panel.
Frankón ér 40-et?
2022. dec. 19. 14:37
4/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes egy *profi* ingatlanossal beszélni, ha nem sajnálod rá a pénzt. Amúgy lehet megadni nagyobb árat hirdetésben aztán menni lefelé ha nincs hívás. Meg kicsit analizáld a piacot. Szerintem 45-50 milláért hirdetni nem olyan irreális. Óbuda kedvelt kerület. Különösen ha nem a Duna felőli oldala a 11-es útnak. (Békásmegyerről beszélünk? nem tudom az Óbuda része - e még.)
6/7 anonim válasza:
36-52 millió között vannak 2 szobás panellakások Óbudán, liftes házban, nem zárószinten. Számít, hogy konkrétan melyik utca melyik része, látatlanban 40-45 között érhet.
7/7 anonim válasza:
Budai részen többet érnek az ingatlanok mint a pesti oldalon. 40 millió felett ér alaphangon, de 30 millióért szívesen megveszem ha gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!