13. kerület Bodor utca vélemények?
Figyelt kérdés
Milyen ott lakni, milyenek a házak (1960-asak, nem az újépítésűek)?2022. nov. 25. 17:51
1/1 anonim válasza:
A hely az adottságaiból kiindulva nagyon jó. Közel a híd, Margit-Sziget, 13. kerületet nagyon fényezik amúgy is mostanában (amit én nem értek, mert én ott dolgoztam legutóbb, pont közel a Bodor utcához amúgy, és nem szerettem az egész kerületet).
A lakások meg tipik, elég rájuk nézni.
Nincs hőszigetelés, 50-60 éves konstrukció, ugyanilyen idős csatornahálózattal, villamosvezetékek, minimális hangszigeteléssel.
Viszont tuti csak felfelé megy az ára a lakásoknak ott, mert ugye húzzák a környéken a lakóparkokat fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!