13. kerület Budapesten mitől olyan nagyszám?
Sokan fényezik, hogy Pesti oldal legjobb része. Újlipót még valamennyire igaz is a Duna közelsége miatt, de a 13. kerület maga Angyalfölddel egyetemben nem valami nagy durranás.
Jelenleg itt dolgozom, de már folyik az agyam, mikor a kollégáktól hallgatom, hogy milyen király itt. Megy 3 buszjárat, meg 5-10 perc sétára megy a villamos Zugló vasútállomás vonalán.
Miről maradok le, amitől tényleg olyan jó volna itt?
Rendező? Az mi?
Szegedi út jelenleg, és borzadály.
Lipót tetszik egyedül, Pozsonyi út környéke, ott 60 millió egy garzon is.
Igazából elkezdtem írni, de rájöttem, hogy igaza van az ötösnek.
Fölösleges bármit is írni.
Konkrétan majdnem belváros.
Ha nem érted, hát nem.
Annyira belváros, mint a 9. kerület :D
Belváros az a váci utca, újpesti találkozója pedig már nagyon messzire van, erős megfogalmazás volt ez.
Lipótvárost már megemlítettük, az oké, de a Duna part közeli részeken kívül semmit se tud felmutatni a kerület, a tömegközlekedése is gyenge.
A 13. kerületnek az a része jó ( szerintem ) ami Rendőrpalota mögötti felújított utcák és ott a sok újépítésű, de ez egy viszonylag kis terület.
E mellett pedig jó még a 13. kerület Vizafogó városrésze, igen még a panel rész is. Ez a kettő nagyon hangulatos szerintem.
Angyalföld többi részét én sem kedvelem különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!