A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10-23
25 szavazat
2/24 anonim válasza:
Értem én, hogy a szavazásba csak 10 lehetőséget lehet belevenni, de nem nagyon ismerheted a várost, ha ezeket így írtad ki :)
3/24 anonim válasza:
11 talán a legjobb(még a 12, 2, 3)
6/24 anonim válasza:
16.
Szép, kertvárosi kerület. Van egyházi iskola és a Fidesz van többségben.
8/24 anonim válasza:
#2 válaszoló!
A Kérdező 10.sorszámmal a X.-XXIII. kerületeket jelölte meg!
Én a 11. kerületet jelölöm meg, ott lakom és sok ismerősöm, rokonom is nagyon elégedett vele.
9/24 anonim válasza:
Túl nagy egy kerület ahhoz, hogy az egész kedvenc lehessen. A mi kerületünk 8 városrészből áll, és azokon belül is csak kedvenc házrészeim vannak, még komplett utca se.
10/24 anonim válasza:
Kedves 8., szerinted én nem értettem? :O Épp erre írtam, hogy ha ismerné a várost, nem ezt a 13, jelentős különbségeket felvonultató kerületet venné egy kalap alá.
Üdv,
a második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!