Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megéri 5-6 milliós ingatlant...

Megéri 5-6 milliós ingatlant venni?

Figyelt kérdés
Facebookon találtam egy csoportot, ezek mind felújítandó házak. Vennétek ilyet, mik a buktatói?
2022. dec. 17. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
De mit vársz ettől? Befektetésnek? Jövőre az állampapírnak 15%-os kamata lesz és csak párat kell hozzá kattintanod egyszer, nem kell egy egész ingatlan megvásárlásával és fenntartásával foglalkoznod.
2022. dec. 17. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezek általában szar helyen lévő, erősen felújítandó házak. Ahogy van úgy kb lakhatatlan. Felújítani egy vagyon és a rossz lokáció miatt hiába költesz rá, nem nől annyival az értéke.
2022. dec. 17. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

Te írtál ki korábban is hasonló kérdéseket????

Ezek az ingatlanok olyan helyen vannak, ahol vagy széthordják a CCC-be, vagy csak veszít az értékéből...

És ugye egy befektetést azért eszközöl az ember, hogy profitot lásson belőle...

2022. dec. 17. 17:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem írtam ki még kérdést ezzel kapcsolatban.

Csak úgy eltűnődtem, mivel szinte mindegyik hirdetés alatt sok érdeklődő van.

2022. dec. 17. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van aki lát ebben fantáziát, én biztosan nem. Annyira sokat kell költeni egy ilyen ingatlanra és /vagy annyira rossz helyen van, hogy nem éri emg.
2022. dec. 17. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"szinte mindegyik hirdetés alatt sok érdeklődő van"

Amíg lósz.r van addig veréb is akad bőven.

2022. dec. 17. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Inkább garázst vegyél, aztán add ki.
2022. dec. 17. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahol ilyen olcsó az ingatlan, ott nagy az esélye a C-típusú találkozásoknak
2022. dec. 18. 07:52
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

1,a garázs az egy nagyon jó befektetés, én 2013-ban vásároltam egy 16 m2 aknásgarázst 450.000 forintért

Tavaly 6,2 millióért adtam el.

2, hallottam egy olyan fiatal angol(igazi angolok semmi magyar kötődésük nem volt) párról aki baranyában vettek házat 10.000 fontért

Az összes barátaik,rokonaik,de még a szüleik is h#lyének nézték őket.

Most van egy szépen felújított házuk baranyában amin gazdálkodnak.

Szóval lehet szerencséd neked is.

2022. dec. 18. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló csoportot én is nézegettem már FBn, de a házak többsége erősen felújítandó és úgy vettem észre inkább tanya jellegű.

A környéket azért alaposan fel kell térképezni és szerintem leginkább a gazdálkodni és elvonultabban élni vágyók részére van benne perspektíva.

2022. dec. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!